02 / 05 / 2024

Brisa OtoPratik Mağazası Manavgat'ta hizmete girdi!

Brisa OtoPratik Mağazası Manavgat'ta hizmete girdi!

Manavgat'ta Brisa OtoPratik, hızlı bakım ve lastik merkezinin yeni mağazası açıldı. Açılışa Brisa Tüketici Satış Direktörü Şevket Saral, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş ile davetliler katıldı...




Manavgat'ta Brisa OtoPratik, hızlı bakım ve lastik merkezinin yeni mağazası açıldı.


Açılışa Brisa Tüketici Satış Direktörü Şevket Saral, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile davetliler katıldı. 


İş yeri yetkilisi Ramazan Yıldırım, otomobille ilgili tüm ihtiyaçları  karşılayan mağazalar zinciri OtoPratik'in yeni mağazası OtoPratik Yıldırım Ticaret'i açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. 


Yıldırım Ticaret olarak sektörde 17'nci yılı geride bıraktıklarını anlatan Yıldırım, açılışını yaptıkları mağaza ile daha fazla müşteriye hizmet sunma şansı yakalayacakları için büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.


Türkiye'de lastik sektörünün lider firması Brisa'nın hizmet markaları arasında yer alan OtoPratik'in, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir uygulama olduklarını anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:


"Biz de Manavgat Yıldırım Ticaret OtoPratik'in hızlı araç bakım konseptinde ve lastik hizmetlerinde fark yaratan bir mağaza olması için elimizden geleni yapacağız. Yeni mağazamızda gerek kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız gerekse her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütününü müşterilerimize sunacağız. Müşteriler, ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünleri bir arada bulma şansına sahip olacak."


Saral ise lastik üreticisi Brisa'nın hızlı bakım ve lastik merkezi OtoPratik hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından OtoPratik Yıldırım Ticaret'in açılışı yapıldı.


AA


Geri Dön