17 / 05 / 2024

brisa otopratik manavgat mağazası

brisa otopratik manavgat mağazası

Manavgat'ta Brisa OtoPratik, hızlı bakım ve lastik merkezinin yeni mağazası açıldı. Açılışa Brisa Tüketici Satış Direktörü Şevket Saral, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş ile davetliler katıldı...

Antalya Manavgat'ta altyapı yenileme çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASAT), Manavgat'ın mevcut kanalizasyon ve içme suyu şebekesini yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Manavgat'ta sıcak asfalt çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta Sarılar, Dolbazlar, Evrenler Yavşı, Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Dikmen, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç mahalleleri grup yollarını sıcak asfaltla kapladı.

Manavgat HES ihalesine hangi şirketler katılacak?

Manavgat Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, ihaleye önyeterlilik ve teklif için şu şirketler başvurdu.

Manavgat Köprüçayı'na HES mi yapılacak?

Her yıl 1 milyon turistin rafting yaptığı Köprüçayı'na HES yapılması vatandaşı ayağa kaldırdı. Her yıl binlerce turistin doğa turlarına çıktığı Manavgat'ın Değirmenözü Mahallesi sakinleri 'Köprüçayı Nehri'ne HES yapılmasın' imza kampanyası başattı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Kumköy'e 2 bin 800 metrekarelik park inşa edilecek!

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi

Manavgat Belediyesi ilçeye yatırımlarını sürdüyor!

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan gevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat turizmi kurtarıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı. İşte ayrıntılar...

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli yarın atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli atılıyor.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli ne zaman atılacak?

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak.

brisa otopratik manavgat mağazası Haberi

brisa otopratik manavgat mağazası


Manavgat'ta Brisa OtoPratik, hızlı bakım ve lastik merkezinin yeni mağazası açıldı.


Açılışa Brisa Tüketici Satış Direktörü Şevket Saral, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile davetliler katıldı. 


İş yeri yetkilisi Ramazan Yıldırım, otomobille ilgili tüm ihtiyaçları  karşılayan mağazalar zinciri OtoPratik'in yeni mağazası OtoPratik Yıldırım Ticaret'i açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. 


Yıldırım Ticaret olarak sektörde 17'nci yılı geride bıraktıklarını anlatan Yıldırım, açılışını yaptıkları mağaza ile daha fazla müşteriye hizmet sunma şansı yakalayacakları için büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.


Türkiye'de lastik sektörünün lider firması Brisa'nın hizmet markaları arasında yer alan OtoPratik'in, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir uygulama olduklarını anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:


"Biz de Manavgat Yıldırım Ticaret...