03 / 05 / 2024

BRN Yatak RoyalCoil ürünleriyle UK Interios Fuarı’na katıldı!

 BRN Yatak RoyalCoil ürünleriyle UK Interios Fuarı’na katıldı!

‘’Dünyanın en rahat yeri’’ sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünlerini satışa sunan BRN Yatak, İngiltere’nin Birmingham kentinde düzenlenen UK Interios Fuarı’nda, uyku sürelerinin kısalığıyla tanınan İngilizlere en az 8 saat uyku vaat etti



Kayseri’de kurulu BRN Yatak, yeni markası ‘’RoyalCoil’’in ürünlerini, UK Interiors Fuarı’nda İngiliz  dağıtım çözüm ortağı ile birlikte gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı.


BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, mobilya ve aksesuar üreten firmaların yer aldığı fuarda, stantlarının yoğun ziyaretçi akınına uğradığını belirtti. İngiliz tüketicilerin yanı sıra yeni ürün arayışındaki uluslararası şirketlerin temsilcilerinin de fuarı ziyaret ettiklerini kaydeden İlter, şunları söyledi:


‘’BRN Yatak, İngiltere’de çok tanınan bir marka. Bu nedenle fuarda tüm gözler üzerimizdeydi. Yeni markamız RoyalCoil’in ürünlerini ilk kez uluslararası arenada tanıttığımız için biz de çok heyecanlıydık. Fuar çok başarılı geçti. RoyalCoil serisi ürünler, hem İngiliz tüketicilerden hem de fuara katılan diğer ülkelerin temsilcilerinden tam not aldı. İngilizler yataklarımızı o kadar rahat buldular ki, denemek için yatan ve uyuyakalan bazı fuar ziyaretçilerini uyarmak zorunda kaldık. Çok sayıda ülke ve firmadan siparişler aldık. RoyalCoil, BRN Yatak’ın ihracatının artmasında önemli rol oynayacak.’’


 


-İngilizlerin uyku kalitesi çok düşük-


 


Edinburgh Uyku Merkezi'nce yapılan araştırmada, İngilizlerin yüzde 50'sinin her gece 6 saatten, yüzde 18'inin de 5 saatten az uyduğunun ortaya çıktığını kaydeden ilter, şöyle devam etti:


‘’İngilizlerin derdi sadece az uyumakla sınırlı değil. Yetersiz uyuyan İngilizlerin  dörtte üçünün sabahleyin kalktıktan sonra güçsüzlük hissettiği, dörtte birinin de yorgunluktan dolayı iş yerlerinden erkenden ayrılmak zorunda kaldığı saptandı. Yani uyku kaliteleri de son derece düşük. BRN olarak RoyalCoil ile İngilizlere en az 8 saat kaliteli uyku vaat ettik. ‘’


 


-İç pazarda ağ genişliyor-


İlter, kuruldukları günden beri ihracata yönelik çalışma yapan BRN Yatak’ın geçen yıl aldığı kararla Türkiye pazarına girdiğini anımsattı. ‘’Dünyanın en rahat yeri’’ olarak adlandırdıkları mağazalarından ilkini  Ankara  Armada’da açtıklarını kaydeden İlter, kısa süre içinde ‘’dünyanın en rahat yerlerini’’ İstanbul  Capacity başta olmak üzere Anadolu geneline yayacaklarını ifade etti. İlter, RoyalCoil markalı ürünlerin bu mağazalardan temin edebileceğini bildirdi.


-RoyalCoil’in özellikleri-


Berna İlter’in verdiği bilgilere göre, RoyalCoil serisi yataklar, birbirinden bağımsız hareket eden torba yaylar sayesinde omurgaya tam ortopedik destek veriyor. Royal coil serisi ile bir ilke imza atan BRN Yatak, bu modelinde metrekarede 500 countluk paket yay kullanarak vücuda masaj hissi sağlıyor, kenar hiper takoz destek elemanları ile de yay sistemine destek verip kişileri yatağın üst katmanında tutarak çökme sorununu engelliyor. Metrekarede 500 gram doğal yün ve pamuk kullanılarak vücudun yenilenmesine katkı sağlayan RoyalCoil, ipek-kaşmir katmanlarıyla ve  4 santimetresinde at kılı kullanılarak hava sirkülasyonunu en üst seviyeye çıkarıyor. RoyalCoil, bu özelliği ile de yatak içinde sürekli hava sirkülasyonu sağlayarak vücut ısısını dengede tutuyor ve terlemeyi en alt seviyeye indiriyor.


Geri Dön