29 / 04 / 2024

Broderi Narin'den Anneler Günü'ne özel hediyeler!

Broderi Narin'den Anneler Günü'ne özel hediyeler!

Broderi Narin, Anneler Günü'nde güzel anneler için, onların yaşam konforunu artıracak "estetik" hediye seçenekleri sunuyor



Broderi Narin, ayrıca Anneler Günü kapsamında Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasında 3-9 Mayıs tarihleri arasında tüm koleksiyon ürünlerinde yüzde 20 indirim uyguluyor.
 
Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasında 3000 farklı ürün çeşidini birarada sunan Broderi Narin, her zevke ve tarza uygun seçeneklerden oluşan koleksiyonu ile Anneler Günü'nde, annesinin yaşam alanını güzelleştirmeyi seçenler için sıra dışı alternatiflere yer veriyor. Broderi Narin'in organza ve brodenin uyumu ile tasarladığı koleksiyonda, sayısız renk ve desen alternatif bulunuyor. 

Broderi Narin fabrika satış mağazası,  ketenler, organzeler, taftalar, brodeli tüller, masa örtüleri, runnerlar ve rengarenk dekoratif yastıklar ile hanımlar için keyifli bir alışveriş olanağı sağlıyor. Broderi Narin Outlet, Mahmutbey Taşocağı Yolu Caddesi No:16 Bağcılar adresinde haftanın her günü 09.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 

Broderi Narin, 80 yılı aşan birikimiyle, dikişten, montaja ve evdeki son ütüye kadar her aşamada, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayış içinde hizmet veriyor. 


Geri Dön