17 / 05 / 2024

Broderi Narin'den perdelerde yüzde 40'a varan indirim

Broderi Narin'den perdelerde yüzde 40'a varan indirim

Broderi Narin, üç yıldır aralıksız olarak gerçekleştirdiği "Şanslı Pazar" kampanyasını Şubat ayında da sürdürüyor



Broderi Narin, her ayın ilk Pazar günü evini yenilemek isteyenler, yeni evlenecekler ve farklı dekorasyon çözümleri arayanlar için İstanbul Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasında cazip indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında güne özel seçilen bir üründe yüzde 50, diğer ürünlerde ise yüzde 40'a varan indirimler uygulanıyor.
 

Broderi Narin'in gelenekselleştirdiği "Şanslı Pazar" kampanyası, Şubat ayında evlerinde değişiklik yapmak isteyenler ve yeni yuva kuracaklar için birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Broderi Narin'in İstanbul Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasında, modern ve klasik her türlü beğeniye hitap eden 3000'e yakın farklı ürüne yer veriliyor. 


Broderi Narin'in koleksiyonları arasında keten, şönil, tafta ve organze perde seçenekleri yer alıyor. "Şanslı Pazar" kampanyasının uygulandığı fabrika satış mağazasında birbirinden farklı perde seçeneklerinin yanı sıra dekoratif yastıklar ile masalara şıklık kazandıran masa örtüleri ve runnerlar da ilgi görüyor. 


Broderi Narin'in Mahmutbey Taşocakları Yolu üzerindeki fabrika satış mağazasında  yeni sezon koleksiyonlarının yanı sıra, dünyaca ünlü diğer markaları taşıyan ithal ürünler de yer alıyor. 


Geri Dön