04 / 05 / 2024

Broderi Narin'den, "yıl boyu indirim" için outlet mağaza

Broderi Narin'den,

Broderi Narin, İstanbul Mahmutbey'deki 1000 metrekarelik fabrika satış mağazasının yanında yıl boyunca aralıksız indirimli ürünler satacağı bir "outlet" mağazası açtı



Bu mağazada koleksiyon sonu ürünler, sezon etiketlerinin dörtte birine varan cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.  Ayrıca ABD ve Avrupa pazarında büyük ilgi gören tül, perde ve ev tekstili ürünlerinin ihraç fazlası bölümünü de ilk kez müşterisiyle buluşturuyor.

Broderi Narin Outlet'de her tarz dekorasyona uygun yüzlerce renk ve modelde, birbirinden şık ve çekici üründe indirimli fiyatlar yıl boyu devam ediyor. Broderi Narin'in zengin desen ve kumaş çeşitleri ile oluşturduğu tasarımları arasında organzalar, taftalar, ketenler, jakarlar, broderi tüller, rustik perdeler ve masa örtüleri de bu mağazada yer alıyor. Ürünler, Broderi Narin Outlet' de stoklarla sınırlı biçimde yer alıyor. 

Broderi Narin'in outlet mağazasında satışa sunulan koleksiyon sonu ve ihraç fazlası  ürünlerden bu sezon,   özellikle mutfak, bahçe ve balkonlara canlı renkleriyle neşe katacak ekoseli, çizgili kumaşlardan yapılmış rustik perdeler, masa örtüleri göze çarpıyor. Ayrıca zamanı olmayan hanımlar için özenli dikişleri ve trendy renkleri ile evin her köşesine şıklık katacak dekoratif fonluklar paketinden çıkarılıp kullanılmayı bekliyor.

Broderi Narin Outlet'de spor, modern, klasik tül ve perdeyi dikişli ya da dikişsiz satın alma olanağı sunulurken, dikilmiş paketlenmiş masa örtüleri de renk ve model çeşitliliği ile yeralıyor.

Broderi Narin Outlet, Mahmutbey Taşocağı Yolu Caddesi No:16 / Bağcılar adresinde haftanın her günü 09.30 - 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

12 ay indirimli ev tekstili

Broderi Narin, İstanbul Mahmutbey'de ev tekstili ürünlerini yılın 12 ayı boyunca indirimli satabileceği bir outlet mağazası açtı. Markanın 1000 metrekarelik fabrika satış mağazasının hemen yanında yer alacak outlet mağazasındaki koleksiyon sonu ürünler sezon etiketinin dörtte birine denk gelen cazip fiyatlarla sunuluyor. Mağazada ayrıca ABD ve Avrupa pazarında ilgi gören tül, perde ve ev tekstili ürünlerinin ihraç fazlası da tüketiciyle buluşuyor. Outlet mağazada mutfak, bahçe ve balkonlarda ekoseli , çizgili kumaşlardan yapılan rustik perdeler masa örtüleri göze çarpıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön