28 / 04 / 2024

Broderi Narin'den zıt renkli yeni tasarımlar

Broderi Narin'den zıt renkli yeni tasarımlar

Broderi Narin, yeni tasarımlarını yansıtan son koleksiyonu Life Reflection ile yaşama sıradışı bir estetik katıyor.



İnsan vücudu ve onun yaşam sistemlerinden ilham alan koleksiyonun 4 ana deseninden Ice Age insanın kaburgasını, Unirecord omurgasını, Fragile kan dolaşım sistemini, System ise kromozomları yansıtan çizgiler taşıyor. Modern tasarımın en çarpıcı örneklerini barındıran Life Reflection Koleksiyonu'nda, ana desenler çok sayıda versiyon ve zemin seçenekleriyle mekana masalsı efektler katıyor.

Broderi Narin'in dünya pazarında büyük ilgi gören yeni Life Reflection Koleksiyonu, baskın iri desenleri ve çarpıcı renk seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan zıt renkler, alışılagelmişin dışında yaratıcı kombinasyon fikirlerini tetikliyor. File tül veya organzaya, tafta ile birlikte flok ya da brode olarak uygulanan desenler, transparan zeminde 3 boyutlu efektler yaratıyor.

Esin kaynağını insan vücudu ve yaşam sistemlerinden alan Life Reflection Koleksiyonu, sorgulayan bir yaratıcılık içinde, renk ve desenlerin dilini kullanarak, adeta varoluş öyküsünü yeniden yazıyor. Tasarımında insan anatomisini esas alan bir çizgide, vücudun farklı yaşam sistemlerini farklı desen gruplarına dönüştüren koleksiyon, 4 ana desen temasını zengin versiyonları, renk ve zemin seçenekleriyle barındırıyor.

Yaşamın sırrını yansıtan desenler...

Life Reflection Koleksiyonu'nu hazırlarken İnsana ait rontgen ve emarlardan birebir yararlanan Broderi Narin tasarımcıları, alışagelmişin dışında özgün bir modern çizgi ortaya koyuyorlar. İnsan vücudunun detaylarına dokunan bu doğal yansıma, hayat ve ışık sağlayan güneş ile içtenlikli bir temas için, pencerelere giydiriliyor. Bu denli insana ait ve hayatın parçası olarak doğen desenler, her tarz ve her mekanda kendini ifade edecek uygun bir köşe bulmakta hiç zorlanmıyorlar.

Koleksiyonun ana desenleri arasında yer alan ve insan kaburgasından yola çıkılarak tasarlanan Ice Age, zıt renklerle kullanıldığında, bir tablo kadar modern ve estetik şık mekanlar yaratabilme sihrine sahip. Ice Age desen grubu düz ve çarpıcı renklerle birlikte ve özellikle organza versiyonunda, kışkırtıcı ve aykırı mekanlara yol açıyor. Unirecord ise, insan omurgasından etkilenerek yaratılan bir desen grubu. Adı da zaten buradan geliyor. Vücuttaki kan dolaşımı sistemini çağrıştıran Fragile ise, insan hayatının ne kadar kırılgan olduğunu vurgulayan, son derece ince ve nazik bir desen. Dore ve lame versiyonları ile kullanıldığı her ortamda ciddi bir fark yaratıyor. System ise, kromozomlardan yola çıkarak tasarlandı.
www.broderinarin.com

Geri Dön