02 / 05 / 2024

Brooklyn Park Fikirtepe lansman tarihi belli oldu!

Brooklyn Park Fikirtepe lansman tarihi belli oldu!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Brooklyn Park projesinin görücüye çıkacağı tarih belli oldu. Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Fikirtepe'de konumlandırılan Brooklyn Park projesinin lansman tarihini Emlakkulisi.com açıklıyor... İşte Brooklyn Park'ın vitrine çıkacağı tarih...



Brooklyn Park Fikirtepe lansman tarihi belli oldu!


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Brooklyn Park projesinin lansman tarihi belli oldu. 


Daha önce Brooklyn Park'ın Nisan ayının sonunda lansmana çıkacağı ifadeleri basında yer alsa da  Brooklyn Park Fikirtepe  projesinin kesin lansman tarihini Emlakkulisi.com açıklıyor!..



Brooklyn Park Fikirtepe lansman tarihi belli oldu!



Brookyn Park Fikirtepe projesinin lansman tarihinden önce projeden bahsedelim; 


İstanbul'un Kadıköy İlçesi Fikirtepe Mahallesi'nde konumlandırılan Brooklyn Park, toplam 14 bin 500 metre arsa alanına sahip. Brooklyn Park Fikirtepe projesinde yer alan 732 konutun teslimleri 2017'de yapılacak.


Fikirtepe'de Ünalan Metro Durağı'na ve Metrobüs Fikirtepe Durağı'na 5 dakika mesafede bulunan Brooklyn Park, 150 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.


Brooklyn Park projesinde bloklar toplam 23 katlı. 1+1'den 4+1'e, toplam 940 daire. 55 metrekareden 255 metrekareye kadar daire seçenekleri sunuyor. Brooklyn Park’ta açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası ve çocuk kulübü yer alacak.



Brooklyn Park Fikirtepe lansman tarihi belli oldu!



Brooklyn Park Fikirtepe lansman tarihi!


Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Pana Film'in kurucularından ve Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın kardeşi Raci Şaşmaz'ın ortağı olduğu Pana Yapı'nın, Selimoğlu Group ile birlikte Fikirtepe'de konumlandırdıkları proje Brooklyn Park, 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü lansmana çıkacak. 


Brooklyn Park'ın 14 Mayıs'ta basının karşısına çıkacağı lansman toplantısının adres ve saat bilgileri ile ön talep fiyat bilgileri de gün içerisinde Türkiye'nin bir numaralı emlak sitesi Emlakkulisi.com'da olacak...


Brooklyn Park satış ofisi! 

Tel: 444 80 11

Adres: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy

Web: www.panayapi.com/fikirtepe

Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön