29 / 04 / 2024

Brooklyn Park Fikirtepe ne zaman teslim?

Brooklyn Park Fikirtepe ne zaman teslim?

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Brooklyn Park Fikirtepe ne zaman teslim sorusunun yanıtı için haberimizden yararlanabilirsiniz...



14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen  Brooklyn Park Fikirtepe  ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Konut satışlarında banka kredisi kullanılan Brooklyn Park Fikirtepe nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Fikirtepe cevabı veriliyor. 


Toplam 940 adet dairenin bulunduğu Brooklyn Park Fikirtepe ne zaman teslim sorusunu yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede dairelerin satışlarına devam ediliyor.


Brooklyn Park Fikirtepe ne zaman teslim?


Brooklyn Park satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yer alan konutlar 55 - 255 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Selimoğlu-Pana Ortaklığı Brooklyn Park satış fiyatları 406 bin 704 TL'den başlangıç gösteriyor. Brooklyn Park Fikirtepe ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Ocak 2017 deniliyor. 


Brooklyn Park telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön