02 / 05 / 2024

Brooklyn Park ödeme planı!

Brooklyn Park ödeme planı!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Brooklyn Park ödeme planı bilgisi haberimizde yer alıyor. Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen Brooklyn Park konut projesinde daireler 2017 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim ediliyor...




Selimoğlu Group ve Pana Grubu tarafından inşa ediliyor olan Brooklyn Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor. Brooklyn Park ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Fikirtepe Brooklyn Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.  Brooklyn Park Fikirtepe  projesinde 731 daire ve 13 dükkan bulunuyor.


Brooklyn Park Fikirtepe tanıtım ofisi ile 444 80 11 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Brooklyn Park Fikirtepe teslim tarihi Ocak 2017 yılı olarak belirtiliyor.


Brooklyn Park ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Brooklyn Park Fikirtepe projesinde daire alanları 55 metrekare ile 255 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen Brooklyn Park Evleri projesinde fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları yer alıyor.



Brooklyn Park Evleri nerede?

Brooklyn Park Evleri adres : Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy-  İstanbul 



Tel: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/


projeye sor



Geri Dön