03 / 05 / 2024

Brunei’deki cami inşaatının malzemeleri Türkiye'den isteniyor!

Brunei’deki cami inşaatının malzemeleri Türkiye'den isteniyor!

Brunei’de ihalesi yapılan iki caminin inşaatında kullanılacak malzemeler için Türkiye'den üretici firmalar aranıyor... 2 adet caminin inşaatında kullanılacak malzemeler konusunda Türkiye’den üretici firmalar aranıyor.



Brunei Sultanlığı’ndan iletişime geçen bir müteahhit firma Brunei’de ihalesi yapılan 2 adet caminin inşaatında kullanılacak malzemeler konusunda Türkiye’den üretici firmalar aramaktadır. Bu ürünlerden öncelikli olanlar GRC cami kubbeleri, süsleme amaçlı mozaikler, çiniler, iç ve dış dekorasyon malzemeleri ve cami halılarıdır.


Firma Türk müteahhit firmaların tecrübelerine, mimarideki estetik ve kaliteli uygulamalarına güvendiklerini belirterek Çinli veya Malezyalı firmalardan ziyade özellikle Türk müteahhitlerini ülkelerinde öncelikle cami, dini yapılar, altyapı işleri ve diğer pek çok inşaat konularında yatırıma, ortak işbirliğine davet etmektedir.


Bahse konu cami inşaatlarının bütçesi için yaklaşık 18 milyon USD muhammen bedel tahsis edilmiştir.


Yukarıda özet detayları verilen firmanın iletişim bilgilerine erişebilmek için standart (ücretsiz) üyelik yapmanız gerekmektedir.


Lütfen standart üyeliğinizi yaparken iletişim bilgilerinizi tam ve doğru detayları verin ve İngilizce dilinde üyeliğiniz yapın. Standart üyelerimiz 90 gün boyunca kendi mesaj kutularına bırakılan yurt dışı alım talebi içeren ticari fırsatlara tamamen açık ve ücretsiz haklarla ulaşabilirler.


Her yıl ülkemize 5 milyar dolarlık potansiyel ihracat hacmi üreten Turkishexporter.Net, ülkemizin dünyada en tanınınmış ihracat portalıdır. Her gün 100-150 adet ticari fırsatın yayınlandığı Turkishexporter.Net'e üye olan firmalar; bu ticari fırsatlara günde iki kez yayınlanan e-posta bültenleri aracılığıyla yılın 365 günü doğrudan ulaşabilmektedirler.


T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından 2001/1 Pazar Araştırmaları ve Pazara Giriş destekleri kapsamında akredite edilen Turkishexporter.Net'e üye olan firmalar üyelik giderlerinin %70’ini devlet hibe desteği olarak geri alabilmektedirler.


Tüm üyelerine ihracat danışmalarından oluşan bir çağrı merkezi ile hizmet veren Turkishexporter.Net'e 444  23 99 numaralı telefonlardan ulaşıp pazar araştırması destek hizmetleri alabilirsiniz.


Dünya


Geri Dön