18 / 05 / 2024

Bruneida ihalesi tamamlanan 2 cami

Bruneida ihalesi tamamlanan 2 cami

Brunei’de ihalesi yapılan iki caminin inşaatında kullanılacak malzemeler için Türkiye'den üretici firmalar aranıyor... 2 adet caminin inşaatında kullanılacak malzemeler konusunda Türkiye’den üretici firmalar aranıyor.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için projelendirilen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda saha çalışmasının başladığı bildirildi.

Orhangazi Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ilk etabı tamamlanan Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ikinci etap ihalesi bugün gerçekleşti. Proje, bölgenin en büyük projelerinden biri olacak.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

TOKİ Ereğli projesinde çalışmalar başladı!

Konya’nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz yıl ihalesi tamamlanan üçüncü etap TOKİ konutlarının yapılacağı alana şantiyeler kurulmaya başlandı. 

Gebze-Darıca Metro Hattı'nın ihalesi 1 Şubat'ta!

Fizibilite çalışmaları tamamlanan Gebze-Darıca Metro Hattı'nın ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi'nde çalışmalar başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından 6 Haziran tarihinde ihalesi tamamlanan Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesinde sürenin tamamlanmasıyla birlikte hafriyat çalışmaları başladı.

Taşköprü OSB’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı!

Taşköprü’de geçtiğimiz yıl kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı.

Manisa teleferik projesi imar bekliyor!

MANİSA'da ihalesi tamamlanan ancak geçtiğimiz günlerde güzergahı rüzgar tehlikesi sebebiyle değişen 7.5 kilometre uzunluğunda 2 etaptan oluşacak teleferik hattı, imar bekliyor.

Malatya Kuzey Çevreyolu için 16 kilometrelik kamulaştırma!

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, yapım ihalesi tamamlanan ve yükleniciye yer teslimi yapılan Kuzey çevreyolu için 16 kilometrelik bölümde kamulaştırma çalışmasının yapılacağını açıkladı. Kartal, kamulaştırma çalışmalarına ise kısa sürede başlayacaklarını bildirdi.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Manisa Şehzadeler'de sosyal tesis için ilk adım atıldı!

MANİSA'da, 22 bin 100 metrekarelik arazide yapımı planlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri için ilk adım atıldı. Geçtiğimiz gün ihalesi tamamlanan tesisler için Haziran ayında temel atma töreni yapılacağı öğrenildi.

Bruneida ihalesi tamamlanan 2 cami Haberi

Bruneida ihalesi tamamlanan 2 cami

Brunei Sultanlığı’ndan iletişime geçen bir müteahhit firma Brunei’de ihalesi yapılan 2 adet caminin inşaatında kullanılacak malzemeler konusunda Türkiye’den üretici firmalar aramaktadır. Bu ürünlerden öncelikli olanlar GRC cami kubbeleri, süsleme amaçlı mozaikler, çiniler, iç ve dış dekorasyon malzemeleri ve cami halılarıdır.


Firma Türk müteahhit firmaların tecrübelerine, mimarideki estetik ve kaliteli uygulamalarına güvendiklerini belirterek Çinli veya Malezyalı firmalardan ziyade özellikle Türk müteahhitlerini ülkelerinde öncelikle cami, dini yapılar, altyapı işleri ve diğer pek çok inşaat konularında yatırıma, ortak işbirliğine davet etmektedir.


Bahse konu cami inşaatlarının bütçesi için yaklaşık 18 milyon USD muhammen bedel tahsis edilmiştir.


Yukarıda özet detayları verilen firmanın iletişim bilgilerine erişebilmek için standart (ücretsiz) üyelik yapmanız gerekmektedir.


Lütfen standart üyeliğinizi yaparken iletişim bilgilerinizi tam ve doğru detayları verin ve İngilizce dilinde üyeliğiniz yapın. Standart...