17 / 05 / 2024

Bruneide Türkiyeden firmalar isteniyor

Bruneide Türkiyeden firmalar isteniyor

Brunei’de ihalesi yapılan iki caminin inşaatında kullanılacak malzemeler için Türkiye'den üretici firmalar aranıyor... 2 adet caminin inşaatında kullanılacak malzemeler konusunda Türkiye’den üretici firmalar aranıyor.

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

Azerbaycan'ın imarında Türk firmaları öncelikli olacak! 

30 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Azerbaycan topraklarının imar süreci hız kazandı. Bu imar sürecinde ise Türk firmaları öncelikli olacak. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Libya'nın inşası için Türk firmalarına davet!

Libya Planlama Bakanı Taher Jehaimi toplam parasal değeri 16 milyar dolar olan 184 proje başlatacaklarını dile getirerek, "Türk firmalarına güveniyoruz, bel bağlıyoruz diyebilirim. Türk firmalarının bizimle gerçek bir ortak olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Türk inşaat firmaları Libya'da zarara uğramadı!

MÜSİAD Libya Temsilcisi Murtaza Karanfil, Türk firmaların Libya'da bulunan iç karışıklık nedeniyle inşaat sektörü dışında zarara uğradığını anlattı.

Türk gayrimenkul firmaları 10 bin hazır konutla İran pazarında!

İstanbul, Trabzon, Bursa, Kocaeli ve Antalya'dan 6. Tahran Uluslararası Emlak Fuarı'na 10 bin hazır konut ile katılan Türk firmaları, İranlılara konut satışının artmasını bekliyor.

Türk firmaları Kazakistan'da ilk YİD projesine imza atacak!

Türk firmaları, Kazakistan’da hayata geçirdiği Büyük Almatı Çevre Yolu projesiyle yap-işlet-devret (YİD) modeline ilk kez imza attı.

Türk firmalar Kazakistan BAKAD projesini en kısa sürede tamamlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, Kazakistan'daki Büyük Almatı Çevreyolu İnşaatı Projesini (BAKAD) üstlenen Türk inşaat firmaları Makyol ve Alsim-Alarko’nun projeyi en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacaklarına inandığını söyledi.... 

5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalarından yoğun ilgi!

Batı Afrika ülkelerinin Nijerya'da düzenlediği 5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi. Fuara, inşaat ve yapı sektöründen 50'nin üzerinde firma katıldı.

Türk firmaları Irak'ın yeniden inşasına talip!

Türk firmaları,  Erbil'deki iş fuarına katıldı. DEAŞ'la yaşanan çatışmalar sonucunda Musul, Anbar ve Salahaddin vilayetlerinin yeniden imarı için Türk firmaları çalışmak istiyor.

Katar ihalelerinde Türk firmalarına öncelik verilecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Katar'da yapılacak 2022 Dünya Kupası ve beraberindeki iş hacminin, Türk firmalarını da heyecanlandırdığını söyledi.

Bruneide Türkiyeden firmalar isteniyor Haberi

Bruneide Türkiyeden firmalar isteniyor

Brunei Sultanlığı’ndan iletişime geçen bir müteahhit firma Brunei’de ihalesi yapılan 2 adet caminin inşaatında kullanılacak malzemeler konusunda Türkiye’den üretici firmalar aramaktadır. Bu ürünlerden öncelikli olanlar GRC cami kubbeleri, süsleme amaçlı mozaikler, çiniler, iç ve dış dekorasyon malzemeleri ve cami halılarıdır.


Firma Türk müteahhit firmaların tecrübelerine, mimarideki estetik ve kaliteli uygulamalarına güvendiklerini belirterek Çinli veya Malezyalı firmalardan ziyade özellikle Türk müteahhitlerini ülkelerinde öncelikle cami, dini yapılar, altyapı işleri ve diğer pek çok inşaat konularında yatırıma, ortak işbirliğine davet etmektedir.


Bahse konu cami inşaatlarının bütçesi için yaklaşık 18 milyon USD muhammen bedel tahsis edilmiştir.


Yukarıda özet detayları verilen firmanın iletişim bilgilerine erişebilmek için standart (ücretsiz) üyelik yapmanız gerekmektedir.


Lütfen standart üyeliğinizi yaparken iletişim bilgilerinizi tam ve doğru detayları verin ve İngilizce dilinde üyeliğiniz yapın. Standart...