03 / 05 / 2024

Bryan Berg, 200 bin plastik kartla otel inşa etti!

Bryan Berg, 200 bin plastik kartla otel inşa etti!

İskambil kartlarıyla yaptığı 3.5 metre boyundaki kule ile Rekorlar Kitabı'na giren Bryan Berg, yeni bir rekora imza attı



ABD'nin New York kentinde sadece oda anahtarı olarak kullanılan plastik kartları kullanarak bir otel inşa etti. 200 bin kart kullanan Berg'in ünlü oteller zinciri Holiday Inn için Manhattan'da yaptığı otelde yataktan tuvalete, perdeden resepsiyona her şeyde sadece kartlardan faydalanıldı. Otelde ücretsiz konaklamak isteyenlerin internette "holidayinn. com/key" adresine girmeleri gerekiyor. Ama acele etmek gerek. Çünkü "Key Card Hotel" 21 Eylül'de yıkılacak.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

`Anahtar'lı dekorasyon

Holiday Inn oteller zinciri, ABD Manhattan'da sıradışı bir konsepte imza attı

Otellerde oda anahtarı olarak kullanılan plastik manyetik kartlardan inşa edilen `Key Card Hotel' önceki gün açılışını yaptı. Yataktan klozete her şeyin toplam 200 bin plastik karttan yapıldığı otel, bu alanda dünya rekorunu elinde bulunduran `kart istifçisi' Bryan Berg tarafından inşa edildi. Zincirin global marka yönetimi genel müdür yardımcısı Kevin  Kowalski, bu organizasyonun, otellerinde yaşanan değişiklikleri yansıtmanın eğlenceli ve interaktif bir yolu olduğunu belirtti. 37 metrekarelik,  2 ton ağırlığında tek odalı otel, 21 Eylül'e dek açık kalacak.
Milliyet

Anahtarı kaybetmek imkânsız!

200 bin otel anahtarı kartıyla otel inşa eden Bryan Berg, bu alanda dünya rekorları da bulunan bir plastik kart koleksiyoncusu. İlk rekorunu 17 yaşında 2 metrelik bir kuleyle kıran rekortmenin bugünkü eseri otelde, klozet bile kartlardan yapılmış

200 bin plastik karttan bir ev inşa edilebilir mi? Cevap evet, üstelik evden öteye gidip bir otel bile yapılabilir! Holiday Inn'in `Anahtar Kart Oteli' önceki gün New York'ta açıldı. Oteli inşa eden Bryan Berg, bu alanda dünya rekorları da olan bir plastik kart koleksiyoncusu. İlk rekorunu 17 yaşında 2 metrelik bir kuleyle kıran rekortmenin bugünkü eseri bir yatak odası, banyosu, lobisi ve gereken tüm yaşam ortamlarıyla tam donanımlı, eksiksiz bir otel.  400 metrekare genişliğinde ve 2 ton ağırlığındaki `Anahtar Kart Oteli' 21 Eylül'e kadar New York'ta ziyaretçilerini bekliyor olacak.
Radikal

Çılgın mimardan 5 yıldızlı kart otel
Dünyaca ünlü otel zincirlerinden Holiday Inn, New York'ta açtığı yeni otelini 200 bin plastik giriş kartından yaptı. Manhattan'da bulunan `Key Card Hotel'de perdelerler, yataklar, duş başlıkları hatta tuvalet bile karttan. Kart otel, 400 metrekarelik bir alan kaplıyor. Otel, karttan yapılmış en uzun ve geniş evi tasarlayarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren mimar Bryan Berg tarafından yapıldı.
Star


Geri Dön