27 / 04 / 2024

BtcTurk'te erişim sıkıntısı: Şirketten ilk açıklama geldi!

BtcTurk'te erişim sıkıntısı: Şirketten ilk açıklama geldi!

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsaları arasında yer alan BtcTurk'e saatlerdir erişilemiyor. Şirketten konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, arızanın servis sağlayıcılardan kaynaklandığı belirtildi.



Türkiye’nin en büyük kripto para borsaları arasında yer alan BtcTurk’un internet sitesi ve mobil uygulamalarında bazı erişim problemleri yaşanıyor.

Saatlerdir süren erişim problemi ile ilgili olarak şirketten de ilk açıklama geldi. Sputniknews'te yer alan habere göre, şirket tarafından yapılan açıklamada teknik arızanın Microsoft Azure kaynaklı olduğu bildirilirken, "Değerli kullanıcılarımız, Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz ve Azure Mühendisleri konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir." ifadeleri yer aldı.

BtcTurk te erişim sıkıntısı: Şirketten ilk açıklama geldi!

BTC Türk tarafından yapılan bir diğer açıklamada da "Değerli kullanıcılarımız, Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir." ifadelerine yer verildi.

 

BtcTurk te erişim sıkıntısı: Şirketten ilk açıklama geldi!

Endişelenecek durum yok

BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk da bir kullanıcının, "Bu tip durumlarda CEO’dan bir açıklama gelmemesi yatırımcıyı tedirgin eder. Bu kadar insan soruyor, cevap verip telkin etmek lazım" paylaşımı üzerine, şu açıklamayı yaptı: "Microsoft kaynaklı teknik bir sorun var, arkadaşlar uğraşıyor. Biraz zaman alabilir. Endişelenecek bir durum yok." 

Türkler kripto paraya akın ediyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön