15 / 05 / 2024

Bu airfryer sadece bin 299 TL

Bu airfryer sadece bin 299 TL

Son dönemin popüler ev aletlerinden biri olan airfryerlara ilgi her geçen gün artıyor. Fiyatları da günden günde yükselen bu cihazların piyasada hala uygun olanlarını da bulmak mümkün. İşte 1.299 TL'ye satılan airfryer modeli...



Altus, sağlıklı pişirme seçeneği sunan AL 899 AF Ecofryer'ı uygun fiyatıyla müşterilerin beğenisine sundu.

Ev aletleri üreticisi Altus, sağlıklı pişirme alternatifi sunan AL 899 AF Ecofryer (Airfryer) yağsız fritöz modelini piyasaya sürdü. Bu yeni ürün, sağlıklı beslenme ve pratik yemek hazırlama arayışında olan tüketicilere hitap ediyor.

Bu airfryer sadece bin 299 TL

AL 899 AF Ecofryer, yenilikçi teknolojisi sayesinde yağ kullanmadan lezzetli ve kızarmış yiyecekler hazırlamak için tasarlandı. Bu cihaz, yiyecekleri özel bir hava dolaşım sistemiyle kızartarak yağ kullanımını minimuma indiriyor ve sağlıklı bir alternatif sunuyor. Airfryer teknolojisi, yiyeceklerin dışını çıtır çıtır yaparken içini yumuşak ve lezzetli tutuyor.

Bu airfryer sadece bin 299 TL

Altus AL 899 AF Ecofryer, kullanıcıların geniş bir yemek yelpazesini kolayca hazırlayabilecekleri özel işlevlere sahip. Ayarlanabilir sıcaklık kontrolleri ve otomatik zamanlayıcı gibi özellikler sayesinde kullanıcılar, farklı yiyecekleri istedikleri şekilde pişirebiliyor ve sonuçları kontrol edebiliyorlar.

Altus'un AL 899 AF Ecofryer modeli, kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Kolay temizlenebilir iç kapasitesi ve çıkarılabilir parçalarıyla kullanıcıların temizlik sürecini basitleştiriyor. Ayrıca, kompakt boyutu sayesinde mutfak tezgahında yer tasarrufu sağlıyor.

Altus AL 899 AF Ecofryer, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. 1.299 TL'ye satışa sunulan bu yağsız fritöz, tüketicilere hem sağlıklı pişirme seçeneği hem de ekonomik bir çözüm sunuyor.

Bu airfryer sadece bin 299 TL

Altus yetkilileri, AL 899 AF Ecofryer modelinin, sağlıklı yaşam tarzını benimseyen ve pratik yemek hazırlama arayışında olan tüketiciler için ideal bir seçenek olduğunu belirtti. Ayrıca, Altus'un kalitesi ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerin beklentilerini karşılamayı hedeflediklerini ifade etti.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.pazarama.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Temmuz 2023 tarihinde saat 07:38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 25.88 Türk Lirası, euro 28.14 Türk Lirası, altının gramı ise 1.597 Türk Lirası değerinde.

Beko'dan Temmuz kampanyası: Seçili derin dondurucularda 2 bin 300 TL'ye varan indirim

Homend'de Temmuz indirimi! Fiyatı yüzde 55 düştü: 2 bin 199 TL yerine 999 TL

iRobot Roomba S9+ Plus Robot Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 2 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı fiyatı güncellendi! İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi



 


Geri Dön