27 / 04 / 2024

Bu bankada hesabı olanlar! Eğer bu hafta içinde bu işlemi yapmazsanız bakın neler olacak!

Bu bankada hesabı olanlar! Eğer bu hafta içinde bu işlemi yapmazsanız bakın neler olacak!

Bu bankada hesabı bulunan dikkatli olmalı! Bu hafta içinde işlem yaparsanız bakın neler olacak? Bankanın müşterileri için hazırladığı kampanya haberimizde...



Türkiye’nin öncü banka isimlerinden biri olan bu banka müşterilerinin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Ekonomik sıkıntıların artarak büyüdüğü son dönemlerde bu banka müşterileri biraz da olsa rahat nefes alabilecek. Haberin detaylarına ve bankanın yürüttüğü kampanyaya haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

Bu bankada hesabı olanlar! Eğer bu hafta içinde bu işlemi yapmazsanız bakın neler olacak!

Garanti Bankası müşterileri için hızlı kredi başvuru imkanı

Garanti Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka hesabı olan vatandaşlar, bu hafta içinde işlem yaparak hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilecekler. Kampanya dahilinde belirtilen politikalara uygun şekilde nakit kredi kullanacak olan kişilerin ödemeleri sadece 5 dakika içinde hesaplarına yatırılacak ve onaylanan krediler de hemen aynı ürün içinde kullandırılacak.

Garanti Bankası'ndan kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, banka hesabı sahibi olmaları durumunda daha düşük faiz oranları ve daha uygun ödeme koşullarıyla kredi kullanabilecekler. Banka müşterisi olan kişiler, 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli krediye hemen aynı gün içinde sahip olabilecekler. Eğer siz de nakit kredi kullanmak istiyorsanız, Garanti Bankası'nın bu kredi kampanyası ile hızlı bir şekilde işlem yapabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön