10 / 05 / 2024

Bu bankada hesabı olanlar! Eğer bu hafta içinde bu işlemi yapmazsanız bakın neler olacak!

Bu bankada hesabı olanlar! Eğer bu hafta içinde bu işlemi yapmazsanız bakın neler olacak!

Bu bankada hesabı bulunan dikkatli olmalı! Bu hafta içinde işlem yaparsanız bakın neler olacak? Bankanın müşterileri için hazırladığı kampanya haberimizde...



Bu bankada hesabı olanlar! Eğer bu hafta içinde bu işlemi yapmazsanız bakın neler olacak!

Kredi başvuru işlemleri

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlara şubelere gitmeden internet bankacılığı uygulaması üzerinden işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunuyor. Garanti mobil uygulaması üzerinden yapacağınız kredi başvurusunda masrafsız ve gelir belgesiz olarak kredi işlemleri gerçekleştirilirken, 100.000 TL'ye kadar kredi onayı almanız ile birlikte hemen aynı gün içinde kredi kullanmanız mümkün oluyor. Ayrıca, Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen banka müşterileri resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyor. İnternet üzerinden gerçekleştirilen hızlı kredi başvuruları 5 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanabiliyor.

Kredi onayı alındıktan sonra, müşterilerin hesaplarına 5 dakika içinde ödeme yapılacak ve onaylanan krediler hemen kullandırılacak. Banka hesabı olan ve kredi kullanmak isteyen müşterilerin bu kampanyayı dikkate almaları öneriliyor.

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın!

Bu promosyon bedeli akıllara zarar!  27 bin TL hesaplara yatıyor!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine jest! Her müşteriye özel 475 TL veriyor

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön