29 / 04 / 2024

Bu belediye çok sayıda itfaiye eri ve zabıta memuru alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Bu belediye çok sayıda itfaiye eri ve zabıta memuru alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Muş Bulanık Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Bulanık Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.



Muş Bulanık Belediyesi personel alımı kapsamında, lisans mezunu iki zabıta memuru, ön lisans mezunu bir zabıta memuru ve ön lisans mezunu dört itfaiye eri alımı gerçekleştirileceğini paylaştı.

Bulanık Belediyesi, bunun yanı sıra, istihdam edeceği personellerini 657 Sayılı Devlet Memuru Kanunu’na göre alacağının altını çizdi.

Bu belediye çok sayıda itfaiye eri ve zabıta memuru alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Bu kapsamda, Bulanık Belediyesi’nin görev vereceği adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından herhangi bir nedenle mahrum olmaması, görevini yapmaya engel teşkil edecek bir sağlık sorununun olmaması, 18 yaşından büyük ve 30 yaşından küçük olması ve adli sicil kaydının temiz olması gibi şartları sağlaması gerektiği ifade edildi. Bunun yanı sıra, erkek adayların boylarının 167 cm, kadınların ise 160 cm uzunluğunda olması, en az B ve C sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerektiğine de vurgu yapıldı.

Başvuruların ise 11 Temmuz - 14 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacağı bilgisine yer verildi.

Bulanık Belediyesi, bünyesinde istihdam edeceği personellerde 657 Sayılı Devlet Memuru Kanunu’nun yanı sıra, özel şartlar da aradığı ve bu şartların belediyenin resmi internet sitesinden paylaşıldığını aktardı.

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bu para geri ödemesiz olarak hesaplara yatacak!

İş Bankası araç sürücülerinin hesabına tam bu kadar para yatıracak!

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!


Geri Dön