04 / 05 / 2024

Bu bölümden mezunsanız KPSS şartı olmadan Tarım ve Orman Bakanlığı'nda iş fırsatı sizi bekliyor!

Bu bölümden mezunsanız KPSS şartı olmadan Tarım ve Orman Bakanlığı'nda iş fırsatı sizi bekliyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı yeni bir personel alımı yayınladı. Başvurular 17 Nisan-8 Mayıs tarihleri aralığında kabul edilecek. Başvuru yapmak isteyenler tek tıkla işlemlerini gerçekleştirecek. İşte tüm detaylar…



Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. Duyuru ile birlikte bakanlık bünyesinde; yazılım mimari, CBS yazılım mimari, mobil yazılım uzmanı, yazılım uzmanı, ağ uzmanı, veri uzmanı, sistem uzmanı ve veri tabanı uzmanı pozisyonları üzerinden alım yapacak.

Bu bölümden mezunsanız KPSS şartı olmadan Tarım ve Orman Bakanlığı nda iş fırsatı sizi bekliyor!

Bilişim personeli alımı

Bakanlık yayınlamış olduğu bilişim personeli ilanı ile ilgili detayları açıkladı. Başvurular 8 Mayıs’a kadar şartları sağlayan adaylar tarafından kabul edilecek. Başvuru sürecinde adaylar tüm bilgilere resmî web sitesi üzerindeki duyarım elinden ulaşabilecek. Hastaların zamanında ve eksiksiz şekilde yapılması şartı konuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı günümüz modern teknolojilerini kullanarak tarım ve ormancılık alanı içerisinde yenilikçi çözümler sunan bir kurum olarak bilinir. Sözleşmeli bilişim personel alımı ile bakanlık teknolojik alt yapısını güçlendirme hedefliyor. Adaylar bakanlıkta çalışarak bilişim alanında uzman olma fırsatı bulacak. Kabul edilen adaylar memur olarak devletin önemli projeler içerisinde yer alacak.


Geri Dön