06 / 05 / 2024

Bu fırsat kaçmaz! MediaMarkt'tan iPhone 13 kampanyası

Bu fırsat kaçmaz! MediaMarkt'tan iPhone 13 kampanyası

MediaMarkt Türkiye, Apple iPhone 13 Değiş Tokuş fırsatlarını başlattığını duyurmuş durumda. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, kampanya ile tüketiciler, 7 Eylül tarihine kadar iPhone 13’e 13.500 TL’ye varan geri alım destek bedeli ile sahip olabilecekler.



Farklı renk seçeneklerine sahip iPhone 13 modelleri, MediaMarkt’ın “Değiş Tokuş” kampanyasıyla 7 Eylül tarihine kadar 13.500 TL’ye varan geri alım destek bedeli ile satışa sunulacaktır. Bu; tüketicilerin bugün iPhone 13’e 8.999 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olması anlamına gelmekte.

Tüketicilerin mevcut cihazlarına göre indirim oranının değiştiği kampanya, Türkiye’deki tüm MediaMarkt mağazalarının yanı sıra mediamarkt.com.tr’de de geçerli olacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön