07 / 05 / 2024

Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! Başvuranın 10 bin 200 TL hemen hesabında

Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! Başvuranın 10 bin 200 TL hemen hesabında

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik birçok destek mevcut. 12 ay boyunca sağlanan desteklerden birisi de ‘Aile Destek Programı’. Programdan faydalanmak için belirlenen sınırın altında bir aylık gelire sahip olunması gerekmekte.



Başvuran kişinin Türk vatandaşı olmaması, Mavi Kart sahibi olması, yerleşim adresinin yurt dışında olması, 18 yaşından küçük olması, hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular dikkate alınmayacak.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?
Aylık destek miktarı kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre ödenecek. Daha önce 450 TL ila 650 TL arasında belirlenen miktarlar 850 TL – 1.250 TL arasına yükseldi.

Aile Destek Programı’nın yanı sıra Çocuk Destek Bileşeni de hayata geçti ve bu destekle birlikte ailelere sağlanan bütçe artırıldı.

Aile Destek programından yararlanmanın en önemli şartı, hanede kişi başına düşen aylık gelirin, net asgari ücretin 1/3'ü yani; 1.833,45 TL'nin altında olmasıdır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön