28 / 04 / 2024

Bu haberi okumadan arsa yatırımı yapmayın!

Bu haberi okumadan arsa yatırımı yapmayın!

Arsa yatırımı uzun vadede kazandıran yatırım aracı olarak biliniyor. Bu süreyi kısaltmak isteyen vatandaşlar arsa yatırımında en avantajlı bölgeleri araştırıyor.



Belli birikimi olan vatandaşlar, birikimlerini arsa satın alarak değerlendiriyor. Arsanın her zaman uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı olduğu biliniyor. Bu süreyi kısaltmak isteyen vatandaşlar ise  gelişmekte olan yerleri araştırıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; 2021 yılında değerlenen arsalar şu şekilde:
 
BÜYÜK ŞEHİRLERDE YENİ YOL VE HAVALİMANLARI DEĞERİ ARTIRIYOR 

İstanbul’da üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, Marmara otoyolu sebebiyle, çok büyük oranda değer kazanan bazı ilçeler bulunuyor. Bu ilçelerde hem arsa, hem konut fiyatları yükselişe geçti. Kayaşehir, Altınşehir, Çekmeköy, Arnavutköy, Poyrazköy, Yeniköy, Karaburun ve Halkalı…

Bu haberi okumadan arsa yatırımı yapmayın!

ANKARA’DA MERKEZ GÜNEYBATIYA KAYIYOR

Başkent Ankara, yatırım yapmak isteyenlerin incelediği bir diğer şehir oluyor. Şehir merkezinin konut ve nüfus yoğunluğu nedeniyle güneybatıya doğru ilerlemesi, Yaşamkent, Etimesgut, Eryaman, Batıkent, Mamak, Bağlum, Örencik yatırım yapılan yerlerin başında yer alıyor.

Bu haberi okumadan arsa yatırımı yapmayın!

İZMİR’DE LÜKS KONUT PROJELERİNE RAĞBET

İzmir’de Bornova, Mavişehir, Balçova, Güzelbahçe ve Urla, kentsel dönüşüm yaşandığı ve arsaların değerlenmesi bakımından dikkat çekiyor.

Bursa’da Yenişehir, Karacabey ve Görükle, Adana’da Kozan ve Karaisalı Yolları, M1 Alışveriş Merkezi’nin Çevresi, Antalya’da Konyaaltı, Lara ve Kundu Yolu’ndaki arsalar yoğun ilgi görüyor.

Gaziantep’te Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar yoğunlaşmaktadır. Şehrin değer kazanan Oğuzeli Bölgesi’nde altyapı ve üst yapı çalışmaları da güçlü bir biçimde devam ediyor. Konya Şanlıurfa’da Eyyübiye ve Karacadağ ise devlet desteği ile arazi bakımından değerlenen noktalardan biri oluyor.

Arsa ve arazi yatırımcıları dikkat!
 


Geri Dön