06 / 07 / 2024

Bu haberi okuyan vatandaşlar zil takıp oynadı! Migros ve A101’den sonra o market de fiyat sabitleme kampanyasına katıldı

Bu haberi okuyan vatandaşlar zil takıp oynadı! Migros ve A101’den sonra o market de fiyat sabitleme kampanyasına katıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin "fiyat sabitleme ve indirim" çağrısına zincir marketler karşılık vererek birçok ürünün fiyatını revize etti. Zincir marketler, yaptıkları açıklamaların ardından indirimli fiyatları raflarına yansıtmaya başladı.



CarrefourSA, gıda ve gıda dışı 20 bin üründe yüzde 20 ila 40 arasında indirim yaparak kampanyaya dahil olduğunu açıklarken Happy Center da ocak ayı boyunca birçok üründe fiyatları sabitleme ve indirime giden diğer zincir marketler arasında yerini aldı.

Happy Center İstanbul Kuzey Anadolu Bölge Müdürü Özcan Kaya, yaptığı açıklamada, Happy Center olarak, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un başlattığı "fiyat sabitleme ve indirim" kampanyasına katılarak halka bu konuda verebilecekleri tüm desteği sunacaklarını ifade etti.

 Bu haberi okuyan vatandaşlar zil takıp oynadı! Migros ve A101’den sonra o market de fiyat sabitleme kampanyasına katıldı

"VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN TALEPLERİ OLDU"

Hazırlamış oldukları indirim çalışmasını 11 Ocak tarihi itibarıyla halkın hizmetine sunduklarını aktaran Kaya, şunları söyledi:

"İndirim yapılacak ürünleri seçerken halkımız için en faydalı olacak ve en ihtiyaç duyulan ürünleri seçmeye gayret ettik. Fiyatlarımızı indirip sabitleyerek kampanyamızı ocak ayının sonuna kadar devam ettireceğiz. Halkımızı bu indirimlerden faydalanmak üzere mağazalarımıza bekliyoruz. Bu indirim kampanyalarına diğer sektörlerin de katılmasının enflasyonla mücadeleye büyük oranda katkı sağlayacağına inanıyorum. Vatandaşımızın sosyal medyada duyurduğumuz görsellerden sonra bize yoğun talepleri oldu. Yaşanan bu talepler sonrasında da tanıtım broşürlerimizi planladığımız tarihten öne alarak indirimlere başladık. Vatandaşlarımıza teveccühleri için teşekkür ediyoruz."

Happy Center müşterisi Okan Çiğli ise yapılan indirimlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, "İndirimlerin daha fazla olmasını ve devletimizin bu işin üzerinde daha fazla durmasını bekliyoruz. Fiyatlar bölgeye göre gayet uygun. Yapılan bu kampanyalarla alım gücünün daha iyi olacağını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Zincir marketlere veri paylaşımı zorunluluğu geldi!

Zincir marketlerle ilgili flaş uygulama! Fahiş zamlara karşı yeni önlem geldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön