10 / 05 / 2024

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.



EMEKÇİLER BELKİ DE EN ZOR DÖNEMDE EV SAHİBİ OLACAK

EGEŞEHİR A.Ş Genel Müdürü Ekrem Tükenmez de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ülkedeki problemlerden en önemlisinin barınma problemi olduğunu söyledi. Emekçiler için barınma problemini ortadan kaldırmak bir ev sahibi olmanın çok zorlaştığını kaydeden Ekrem Tükenmez, "Buradaki arkadaşlar belki de en zor dönemde konut sahibi olacak. Bu Tunç Başkanın iradesi altında gerçekleşiyor. Yoksa bu ekonomik koşullarda bu şartlarda çözümler bulmak çok kolay değil” diye konuştu.

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

546 KONUT YAPILACAK

Proje kapsamında EGEŞEHİR A.Ş. tarafından toplamda 546 adet konut inşa edilecek. Toplu konutlar mevcut mevzuat ve yönetmeliklere uygun şekilde projelendirildi. Yine verilen detaylara göre, deprem güvenliği, iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik konularına duyarlı çözümlerin yer alması da amaçlandı. Ayrıca söz konusu proje mekanik ve elektrik tesisat projeleri, A sınıfı enerji kimliği hedeflenerek tasarlandı. Çatı katı üzerinde blok ortak sıcak su ısıtıcısını destekleyecek güneş panellerinin kullanımı ve bina ortak alanlarının aydınlatma ihtiyacına katkı sağlaması hedeflenen fotovoltaik panellerin kullanımına da uygun projelendirildi. Blok teras çatısı kısmen yeşil çatı olacak olarak düzenlenecek.

Yine verilen detaylara göre, mimari proje 14 adet 10 katlı bloktan oluşacak. Söz konusu blokların 7 tanesi 3 oda 1 salon, 7 tanesi 2 oda 1 salon daire olacak. Projede yapılaşacak bina oturum alanı 6 bin 500 metrekare, yapısal peyzaj alanı 12 bin 300 metrekare ve bitkisel peyzaj alanı 17 bin 168 metrekare şeklinde planlandı.

TOKİ Bursa projesinde son dakika müjdesi! 509 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tam 209 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!


Geri Dön