01 / 05 / 2024

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aydın’ın Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi’nde yer alan 15 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 1,8 milyar TL şeklinde belirlendi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aydın’ın Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi’nde yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. TOKİ tarafından Kuşadası Türkmen Mahallesi’nde satışa çıkarılan arsaların toplam muhammen bedeli 1 milyar 800 milyon 20 bin TL şeklinde belirlendi.

Emlak Yönetim'in resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların açık artırma tarihi de açıklandı.

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklen açık artırma, 5 Ocak Perşembe günü saat 10.30’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığının  Ankara  Bilkent’teki hizmet binasında yapılacak. Ayrıca internet üzerinden de "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan arsaların satış fiyatları ne kadar? Kuşadası'nda yer alan arsaların ödeme planı nasıl? En düşük arsa fiyatı ne kadar? En yüksek arsa fiyatları ne kadar?

 


Geri Dön