21 / 05 / 2024

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aydın’ın Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi’nde yer alan 15 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 1,8 milyar TL şeklinde belirlendi.



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan arsaların satış fiyatları ne kadar? Kuşadası'nda yer alan arsaların ödeme planı nasıl? En düşük arsa fiyatı ne kadar? En yüksek arsa fiyatları ne kadar?

Yüzde 40 peşinat, 48 ay vade fırsatı

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, alıcılar, konut ve ticaret alanı niteliğinde olan arsalara yüzde 40 peşinat ve 48 ay vade ile alabilecek. 

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aydın’ın Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi’nde satışa çıkardığı arsaların en yüksek satış bedeli  232 milyon 320 bin TL, en düşük satış bedeli ise 11 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Satışa ilişkin olarak tüm bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ, Koru Florya'daki 7 konutu 60 ay taksitle satıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat! 

TOKİ 16-19 Aralık çekiliş takvimi açıklandı! Kuralar gün gün il il çekilecek! TOKİ çekiliş kura takvimi sorgulama ekranı

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tam 209 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!


Geri Dön