04 / 05 / 2024

Bu ilde yaşayanlara rekor nakit yardımı yapılacak! Başvuran herkese çıkıyor! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!

Bu ilde yaşayanlara rekor nakit yardımı yapılacak! Başvuran herkese çıkıyor! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!

Ankara Tek Yürek Yardım Başvurusu dar gelirli insanlara nefes olmaya devam ediyor. Ankara’da ikamet eden her vatandaş bu yardıma başvuru yapabiliyor. Dar gelirli insanlara can suyu olacak bu desteklerden nasıl faydalanılır? İşte detaylar...



ABB'DE DESTEKLER ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 milyondan fazla nüfusa sahip olan Ankara'daki destekleri artırmaya devam ediyor. ABB, dar gelirli insanların ihtiyaçlarını karşılamak için pek çok sayıda destek programını başlattı. Bunlardan bir tanesi de Ankara Tek Yürek Kampanyası olarak biliniyor. Kampanya çerçevesinde, 2020 ve 2021 senelerinde 21 milyon TL’den fazla destek sağlandı. İhtiyaç sahibi olan ailelere 100 lira ila 500 lira arasında destek veriliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Korona salgını döneminden itibaren su ve elektrik faturası gibi temel masraflarını karşılamak için bir kampanya desteği başlatmıştı. Söz konusu yardım kapsamında su kampanyası desteği için, http://suver.aski.gov.tr/ adresinden başvurular yapılabiliniyor ve kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlar da bu adresten destek olunabiliyor. Elektrik faturasını ödemeyen vatandaşlar için de http://ankaratekyurek.com/elektrik_ode.php adresinden başvuru yaparak destek sağlanabiliniyor. 

Bu ilde yaşayanlara rekor nakit yardımı yapılacak! Başvuran herkese çıkıyor! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!

YARDIMLAŞMAK İÇİN BİR KÖPRÜ OLUYOR

Yardımlaşma köprüsü olarak gerçekleştirilen Ankara Tek Yürek Kampanyası, maddi zorluk çeken insanlara öncelikle 500 lira üst sınırında destekler sunuyor. Ayrıca, 100 lira ila 500 lira arasında değişen destekleri almanıza olanak tanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yardımseverlerin bir araya gelmesini sağlamak için ihtiyaç sahibi ailelerle köprü görevi görüyor.

Söz konusu yardımları almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Aile Bakanı Yanık'tan personel alımı ve yardım müjdesi! Kimse beklemiyordu! Bakan Yanık peş peşe açıkladı!

Aile Bakanı Derya Yanık peş peşe açıkladı! Başvuran herkese 4.300 bin TL destek ödemesi! Süresi dolmadan başvurun!

Aile Bakanlığı’ndan bir destek ödemesi müjdesi daha! Başvuran herkese çıkıyor! Bu parayı hemen alın!


Geri Dön