07 / 05 / 2024

Bu kampanya laptopunu yenilemek isteyenler için! Teknosa’da Acer Aspire tam 2.500 TL indirimde! 4 Ocak 2023 Fiyat Listes

Bu kampanya laptopunu yenilemek isteyenler için! Teknosa’da Acer Aspire tam 2.500 TL indirimde! 4 Ocak 2023 Fiyat Listes

Teknosa, yılın ilk indirim fırsatlarını duyurdu. İndirime giren ürünler arasında Acer Aspire Notebook da bulunuyor.  Peki Acer Aspire kaç TL indirime girdi? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar…



Yaklaşık 1,90 kilogramlık ağırlığıyla kolayca taşınabilen cihaz,   pratik kullanımıyla da öne çıkıyor.Cihazın sol yan tarafında giriş - çıkış birimleri, sağ yan kısmında ise USB bağlantı noktası ve Kensington kilit yuvası bulunuyor. Klavye üzerinde konumlanan çeşitli özel tuşları aracılığıyla uyku modu, uçuş modu, parlaklık ayarı, hoparlör değişikliği gibi fonksiyonlar kontrol edilebiliyor.

Hızlı şekilde açılarak kullanıma hazır hale gelen cihaz, geniş bir kullanıcı kitlesinin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte.  Özellikle iş amaçlı kullanmak için bir laptop arayanların ilgisini çeken cihaz, 2 kilogramdan daha az ağırlığı, 1,20 GHz optimum işlemci hızıyla ve 8 saati bulan pil ömrüyle de bu tercihi haklı kılıyor. Sade ve kompakt yapısıyla öne çıkan Acer Aspire 3, Full HD (1920 x 1080) çözünürlükte ekranıyla iş sonrası film izlemeyi de keyif haline dönüştürüyor.

İŞ AMAÇLI KULLANIMDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Ağırlıklı olarak iş hayatında kullanılmak üzere tasarlanan cihaz, bu amaçlı pek çok özelliğiyle dikkat çekiyor. Bunlardan ComfyView teknolojisi, ekran teknolojilerinde önemli yer tutuyor. ComfyView, parlamayı engelleyen mat ekran ile gözlerin yorulmasını engel olma amacını taşıyor. Böylece çalışma süresi boyunca ekrana baktığınız süre fark etmeksizin göz yorgunluğunu minimize ediyor.

Ayrıca IPS ekran teknolojisine sahip olduğundan gayet zengin renkler sunuyor. Mavi ışık emisyonlarını azaltıp kullanıcının göz sağlığını korumak için Bluelight Shield özelliğinden yararlanmak mümkün.

ACER ASPIRE A315 15.6 İNÇ 4 OCAK 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Acer Aspire A315-56 Intel i3-1005G1 4GB RAM 256 SSD 15.6" FHD W11 Notebook:

9.499 TL yerine 6.999 TL (teknosa fiyatı)

Ayrıntılar için:http://www.carrefoursa.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 4 Ocak 2023 saat 00:47'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,90TL, euro 19,95 TL, altının gramı ise 1.130TL değerindedir.

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Teşvikten yararlanmak isteyen BES’e akın etti! Kaç kişi başvurdu?

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?

 


Geri Dön