12 / 05 / 2024

Bu kış emekliler ile bereketlenecek! Tam 150 milyon...

Bu kış emekliler ile bereketlenecek! Tam 150 milyon...

Enerji krizinin ortasındaki Avrupa’da emeklilerin gözü sıcak tatil bölgelerinde. Bu kapsamda Antalya’da turizmciler, 150 milyon emekli Avrupalı turist için uzun süreli tatil paketlerini satışa sundu.



Sekizinci ayı geride bırakan Ukrayna- Rusya savaşı, tüm dünyada yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in anlaşmalar olmasına karşın Avrupa'ya verdikleri doğalgazı keseceğini ifade etmesi, artan enerji maliyetleri bu kıtada yaşayanları kara kara düşündürürken, özellikle 3. yaş grubu sayılan emeklilerin kış sezonunu sıcak ülkelerde uzun tatiller yaparak geçirme planları yapılıyor.

Almanya'daki Türk turizm temsilcileri tarafından hazırlanan tatil paketlerinde, kış dönemine dair birçok destinasyon için 56 günlük hazırlanan tatil turları satışı başladı.

Avrupalı turistler kışı evde geçirmek yerine Antalya'da tatil yapabilecek

Bu kış emekliler ile bereketlenecek! Tam 150 milyon...

Türkiye'deki en popüler destinasyon Antalya'dan 152 otel, kampanyada yer alıyor. Antalya'nın yanı sıra Kuşadası, İzmir, Bodrum, Marmaris gibi Ege kıyıları ile KKTC de kampanya kapsamında bulunuyor.

Kampanyada 56 günlük rezervasyon için 4-5 yıldızlı her şey dahil sistem otellerde fiyatlar 1051- 9 bin 892 euro arasında değişirken, 2-3 yıldızlı otellerde 511 eurodan başlıyor.

Bu kış enerji fiyatlarına gelen zamlarla zor durumda kalan Avrupa'daki emekliler, kışı evde geçirmek yerine Antalya veya diğer destinasyonlarda 2 ayı bulan tatili yapıp daha kazançlı çıkabilecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön