29 / 04 / 2024

Bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük! Sudan ucuza otomobil arayanlar hemen bakın!

Bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük! Sudan ucuza otomobil arayanlar hemen bakın!

Otomobil fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmeden devam ederken, yeni bir araç sahibi olmak isteyenler de kampanyalı fiyatlar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Birazdan sizinle paylaşacağımız bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük... İşte o modeller....



Binek otomobil fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmeden devam ederken, en uygun seçenekler 780 bin Türk Lirası civarında seyrediyor. Yaşanan bu durum da alternatifleri gündeme getiriyor.

Peki Citroen Ami Şubat 2024 fiyatları ne kadar? Fiat Fiorino Cargo Şubat 2024 fiyatları ne kadar? İşte söz konusu iki otomobilin Şubat 2024 fiyatları...

Yenişafak'ta yer alan habere göre bu bağlamda, otomotiv devi Citroen'in 421 bin Türk Lirası ve Fiat'ın da 623 bin 900 Türk Lirası'ndan satışa çıkardığı araçlar da dikkat çekiyor.

Bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster dan bile daha düşük! Sudan ucuza otomobil arayanlar hemen bakın!

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre otomotiv devi Citroen Ami modeliyle, bir diğer dev Fiat da Fiorino Cargo modeli ile otomobil almak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Çünkü hem Citroen Ami hem de Fiat Fiorino Cargo pek çok otomobilden düşük fiyatıyla dikkat çekiyor. Citroen Ami 421 bin liradan, Fiat Fiorino Cargo da 623 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla kapış kapış gidiyor. 


Fiat Fiorino Cargo Şubat 2024 fiyat listesi şu şekilde:

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 648 bin 900 lira, Kampanyalı Fiyatı: 623 bin 900 lira.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart Plus. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 668 bin 900 lira, Kampanyalı Fiyatı: 643 bin 900 lira.

CİTROEN AMİ MODELİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sıfır otomobil fiyatlarında yaşanan artış, bazı vatandaşların alternatif tercihlere yönelmesine neden olabiliyor. İşte tam da bu noktada Citroen Ami modeli uygun fiyatı ile dikkat çeken modeller arasında bulunuyor. En çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Citroen Ami'nin Şubat 2024 fiyat listesi 421 bin lira olarak açıklandı. 
 

Çiftçiler dikkat: Bugün hesaplara tam 2,5 milyar TL yatıyor! Hemen kontrol edin!

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

 


Geri Dön