02 / 05 / 2024

Bu para sadece Worldcard müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurun!

Bu para sadece Worldcard müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurun!

Bankalar sürekli yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hediye TL ve puanlar vermeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Yapı Kredi Wordlcard da yeni bir kampanya haberini duyurdu ve kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL tutarında Worldpuan hediye edeceğini paylaştı.



Türkiye’de en çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Yapı Kredi, Worldcard müşterilerine özel yeni bir kampanya haberi verdi. Yapı Kredi, kampanyaya katılan ve kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin 200 TL kazanacağını paylaştı.

Yapı Kredi’nin Worldcard müşterilerine özel hayata geçirdiği söz konusu kampanyanın detayları ve katılım şartları ise belli oldu. Kampanyanın Yapı Kredili bir müşterinin, arkadaşlarını Yapı Kredi World mobil uygulamasına davet ederek katılmalarını sağlaması ile 200 TL’ye varan Worldpuan kazanacağı ile ilgili olduğu ifade edildi. Yapı Kredi’li müşterinin Yapı Kredi World Mobil’e katılmasını sağladığı her arkadaşı için 20 TL, toplamda ise 200 TL puan kazanacağı öğrenildi.

Bu para sadece Worldcard müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurun!

Yapı Kredi, Wolrdcard’ın resmi internet sitesinden duyurduğu kampanya kapsamında şu ifadeleri kullandı:

“8 Mayıs-11 Haziran 2023 tarihlerinde arkadaşlarınızı World Mobil uygulamasına davet edin, World Mobil’li olmasını sağladığınız her arkadaşınız için 20 TL, toplam 200 TL Worldpuan kazanın! Aynı zamanda, World Mobil’li olmasını sağladığınız her arkadaşınıza özel kampanya da World Mobil’den!”

Peki, kampanyaya nasıl katılım sağlanır? Kampanyaya katılmak için neler yapmak gerekiyor? İşte Yapı Kredi’nin Worldcard müşterilerine özel düzenlediği kampanya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön