02 / 05 / 2024

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.



Eylül ayına sayılı günler kala Yapı Kredi’den eylül kampanyası geldi. Yapı Kredi, 25 Eylül tarihine kadar Edwars’ya yapılacak alışverişlere 500 TL Worldpuan vereceğini açıkladı. Kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını World Card resmi internet sitesinden duyuran Yapı Kredi, giyim başta olmak üzere diğer sektörlere yönelik kampanyalarına devam edeceğini aktardı.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

KAMPANYA DETAYLARI

  • World Mobil kampanyası çerçevesinde, 25 Ağustos 2023 - 25 Eylül 2023 tarihlerinde Edwards mağazalarında bir kerede gerçekleştirilecek peşin veya taksitli 5 bin TL ve üzeri harcamaya 500 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi.

  • Puan kampanyasına sadece bireysel kredi kartı ve debit kart ile gerçekleştirilen işlemler için geçerli olup, bir müşterinin kampanyadan maksimum bir defa puan kazanabileceği ifade edildi.

  • Kampanya çerçevesinde ek kartlar ile yapılacak işlemlerden de puan kazanılabileceği vurgulandı.

  • Bunun yanı sıra, puan yüklemesinin asıl karta gerçekleştirileceği öğrenildi.

  • Kampanya süresi boyunca ürün iadesi ve benzeri sebepler yüzünden kampanya şartları sağlanamadığı hallerde, puan kazanımının olmayacağı aktarıldı.

  • Kazanılan puanların e-ticaret harcamalarında kullanılamayacağının altı çizildi.

  • Kampanyaya katılım sağlamak için iPhone ya da android cep telefonuna World Mobil uygulamasının indirilmesi gerektiği bildirildi.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

  • World Mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak amacı ile “Kampanyalar” alanındaki söz konusu kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanmasının gerektiği duyuruldu.

  • Edwars ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'ların 3 Ekim 2023 tarihine kadar yükleneceği kaydedildi.

  • Puanların son kullanım tarihi 1 Kasım 2023 olduğu, kullanılmayan puanların 2 Kasım 2023 tarihinde geri alınacağı ve bunun yanı sıra, business kartlar, Eko kartlar ve Worldpuan kullanılarak gerçekleştirilen işlemlerin kampanya kapsamında yer almayacağı belirtildi.

  • Kampanya çerçevesinde yer alan işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye işyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS’undan yapılması gerektiği öğrenildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

CarrefourSA’da Baby Turco bebek bezi 122,15 TL’ye tam yağlı peynir 189,90 TL’ye, piliç ızgara kanat 149,90 TL’ye düştü!

İşsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı belli oldu!


Geri Dön