09 / 05 / 2024

Bu şekilde nakit ödemeden iPhone 12 sahibi olabilirsiniz! Tek yapmanız gereken hemen bu haberi okumak!

Bu şekilde nakit ödemeden iPhone 12 sahibi olabilirsiniz! Tek yapmanız gereken hemen bu haberi okumak!

EasyCep, nakit ödemeden iPhone X sahiplerine yenilenmiş telefonlarla takas yaparak iPhone 12'ye geçme fırsatı sunuyor. Yenilenmiş telefonlar ve takas seçeneği, kullanıcılara ekonomik bir çözüm sağlayarak akıllı telefonlarını kolayca güncellemelerini mümkün kılıyor.



EasyCep ile nakit para çıkarmadan iPhone X'ten iPhone 12'ye geçiş nasıl yapılır? Tolga Cem Küçükyılmaz, ShiftDelete.Net ekibinden biri olarak, bu konuyu anlatan bir video hazırlamış. Videoda, EasyCep'in yenilenmiş telefonlarıyla takas yaparak nasıl iPhone 12'ye geçebileceğinizi gösteriyor.

İlk olarak, EasyCep'in internet sitesine girerek elinizdeki telefon için bir teklif almanız gerekiyor. EasyCep'in internet sitesinde bulunan "Hemen Sat" seçeneğine tıkladıktan sonra, firma tarafından hazırlanan soruları yanıtlıyorsunuz. Telefonunuzun kozmetik durumu, pil sağlığı, değişen ve hasarlı parçaları gibi konulara ilişkin sorulara verdiğiniz cevaplar doğrultusunda EasyCep, size bir ön teklif sunuyor.

Eğer ön teklifte belirtilen miktarı kabul ederseniz, bir sonraki aşamaya geçiyorsunuz. Bu aşamada, EasyCep tarafından hazırlanan satış bilgi formunu eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Ardından, ödemeyi nasıl almak istediğinizi belirtiyorsunuz.

iPhone 12 mini'de dev indirim! 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

EasyCep size üç seçenek sunuyor. İlk seçenek, özellikle takas yaparak yeni bir telefon almak isteyenler için hazırlanan hediye çeki. EasyCep, sattığınız telefona bağlı olarak belirlenen bir hediye çeki veriyor ve bu çeki, EasyCep üzerinde satılan tüm cihazlarda kullanabiliyorsunuz. Diğer iki seçenek ise hesabınıza ne zaman yatırılacağına bağlı olarak değişen nakit ödeme alma seçenekleri.

Daha sonra, almak istediğiniz telefonu seçerek satın alma işlemini gerçekleştiriyorsunuz. EasyCep, satın aldığınız tüm yenilenmiş akıllı telefonlar için 12 ay garanti sunuyor. Ayrıca, satın aldığınız telefonla birlikte yeni şarj kablosu, kulaklık gibi donanımlar da veriliyor. Bunun yanı sıra, aldığınız cep telefonunu 14 gün içinde iade etme hakkına da sahipsiniz.

EasyCep'in sunduğu bu seçenekler sayesinde, nakit para ödemeden iPhone X'ten iPhone 12'ye geçmek oldukça kolay hale geliyor. Yenilenmiş telefonlar ve takas imkanı, kullanıcılara ekonomik bir seçenek sunarak akıllı telefonlarını güncellemelerini sağlıyor.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://easycep.com/

iPhone 14 Pro Max fiyatı ikiye katlandı: Asgari ücretlinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor?
Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!
Zam yağmuruna tutulan iPhone'lar A101'de inanılmaz fiyatlarla satışta! Piyasa fiyatının altına bu fırsatı kaçırmayın!

Geri Dön