02 / 05 / 2024

Bu sene banyolarda açık renkli mobilyalar tercih ediliyor!

Bu sene banyolarda açık renkli mobilyalar tercih ediliyor!

Evin; temizlenme, dinlenme ve ferahlama mekanı olan banyoyu basit ama etkili tüyolarla hayalinizdeki forma kavuşturabilirsiniz. Klasik tarzda bir banyo yaratmak için şömine kullanmalı; modern bir banyo için ise açık renkli mobilyaları tercih etmelisiniz..



Evin; temizlenme, dinlenme ve ferahlama mekanı olan banyoyu basit ama etkili tüyolarla hayalinizdeki forma kavuşturabilirsiniz. Klasik tarzda bir banyo yaratmak için şömine kullanmalı; modern bir banyo için ise açık renkli mobilyaları tercih etmelisiniz


BEYAZ VE BEJ TONLARINA SADIK KALIN
 
Banyonuza düşsel bir duygu vermek için; tavan, duvar ve mobilyalarda beyaz ve bejin tonlarına sadık kaim. Doku katmak için çakıl taşları ¬nı bordur gibi uygulayın ve beyaz karolarla kombinleyin... Malzemeleri basit ama şık bir biçimde kullanılan mobilyaları ve aksesuvarları tercih edin. Temiz ve heykelsi formlarda, ayaklı, beyaz bir küvet kullanın. Küvet köşesini yaşam alanı sıcaklığında dekore edin. Banyonuzu çiçek, tablo gibi aksesuvarlarla süsleyin. Duş teknesini, cam duvarlarla banyonun geri kalanından ayırarak teknenin daha az yer kapladığı hissi yaratm.

şžÖMİNE VE GÖSTERİşžLİ PERDELER KULLAN

Banyonuzu bir salon sıcaklığında dekore edecek kadar cesur olun! Örneğin bir şömineye yer verin, neme dayanıklı ve gösterişli perdeler kullarım. Havlu, kumaş ile kaplı sandalyeler ve bir kahve sehpası kullanarak bir keyif köşesi yaratın.

Klasik çizgilerde, iddialı, ayakh bir küveti mekanın ortasına yerleştirin. Aym iddiada lavabolar kullanın... Duvarı ve zemini klasik dönemlerin şıklığını çağrıştıracak antik yüzeyli bej karolarla kaplayın.
Sabah


Geri Dön