12 / 05 / 2024

Bu senenin en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek

Bu senenin en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek

Bu sene yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının hangisi olacğaını açıklayan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı.



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI 20 HAZİRAN 2023

 

Gümüş fiyatları bugün yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda yatırımcılar gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 23,96 bandında hareket ediyor. Gümüşün gram alış fiyatı 17,73 lira, satış fiyatı ise 18,56 liradan işlem görüyor.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

Dolarda dananın kuyruğu yarından sonra kopuyor! Peş peşe açıklandı! Dolar böyle olacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön