06 / 05 / 2024

Bu tarihlerde çalışan asgari ücretliler acilen baksın! 1.168 TL ek ödeme verilecek!

Bu tarihlerde çalışan asgari ücretliler acilen baksın! 1.168 TL ek ödeme verilecek!

Ramazan Bayramı'nda tatil yapamayan ve çalışmak zorunda kalan bazı vatandaşlar, bu çalışmanın karşılığında mesai ücreti alıp alamayacaklarını merak ediyorlar. Aşağıda konuyla ilgili detaylar yer alıyor.



Bayram dönemlerinde tatil yapmak ya da seyahat etmek isteyen birçok kişi olduğu gibi, maalesef birçok vatandaş da işleri nedeniyle bayram yapamayarak çalışmak zorunda kalıyor. Bayramda çalışanlar ise mesai ücreti alıp alamayacakları konusunda merak içindeler. Aşağıdaki haberimizde konuya ilişkin detaylar yer almaktadır.

BAYRAMDA ÇALIŞANLAR NE KADAR MESAİ ÜCRETİ ALACAK? BAYRAMDA ÇALIŞAN İŞÇİNİN ÜCRETİ NASIL HESAPLANIR? EK ÇALIŞMA ÜCRETİ HESAPLAMA

Resmi tatillerde resmi kurumlar kapalı olacak ancak özel sektör çalışanları tatillerde de çalışmaya devam edebilirler. Tatil günlerinde çalışanlar fazla mesai yaparak ek ücret alabilirler. Bu nedenle, tatilde çalışanlar kaç saat fazla mesai yapar ve resmi tatillerde çalışanlara nasıl ücret ödenir? Fazla mesai ücretinin nasıl hesaplandığını öğrenmek için aşağıdaki haberimize göz atabilirsiniz.


Geri Dön