03 / 05 / 2024

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan soğutuculara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan soğutuculara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

 Gıdalarınızı pratik yolla taze tutmak istiyor ve küçük ölçülere sahip buzdolabı mı arıyorsunuz? o zaman size bir teklifimiz var...  CarrefourSA Kart'a Özel %24 Tasarruf ederek sahip olabilirisiniz. Altus AL 306 tezgah altı buzdolabı fiyatı ne kadar?



 Beyaz eşya ürünleri artık seçenek olarak o kadar çok ki, bu ürünler hem hayatı kolaylaştırıyor hem de yeni ticaret alanları oluşturuyor. Çıkan her yeni ürün İster istemez  evlerimizin olmazsa olmazı olmasa bile ve yaşadığımız çağ gereği olarak elde etmek istenildiğinden evimizin eksikliklerinden olarak görüyoruz. 
İşte bunlardan biri de, Altus markasının Al 306 B tezgah altı buzdolabı. Çok pratik ve kullanışlı olan tezgah altı buzdolapları her eve lazım cinsinden.

Altus AL 306 B Model Buzdolabını dğerlerinden ayıran Özellikleri

Altus markasının kaliteli üretim anlayışını taşıyan bu üründe, kar sağlayan pek çok özelliğe yer verilir. Bu detaylar ise şu şekilde sıralanabilir:

Altus AL 306 B model buzdolabı, küçük ölçülerdeki dizaynı sayesinde dar alanlarda kullanımı kolaylaştırır.
Altus AL 306 büro tipi buzdolabı ile iş yerinde ihtiyaç duyduğunuz gıdaları uzun süre sağlıklı bir şekilde koruma latına alabilirsiniz. 84 cm boyu ile tezgah altına veya dolap içerisine kolayca sığdırabilirsiniz. Büro tipi buzdolabı dizaynında tercih edilen beyaz renk, mekan dekorasyonuna uygunluk sağlayarak bütünlük oluşturmanıza katkı sağlar. Dizayn edilirken kullanılan ölçüler en detaylı mühendislik hesapları ile ortaya çıkan buzdolabı, yer tasarrufu sağlayarak alanı verimli hale getirmenizi sağlar.

Minimal Tasarıma Sahip Altus Buzdolabı İçin Kullanım Önerileri

Altus AL 306 buzdolabı, genel olarak günlük gıda ihtiyacını muhafaza ile depolamanızı sağlar. Cihazın dondurucu alanı ile ihtiyacınız olan buz miktarını elde edebilir,  dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bir çok rafı sayesinde dolap içerisindeki düzeni kolayca sağlayarak yiyecek ve içecekleri rahat bir şekilde bulabilirsiniz. 

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour dan soğutuculara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

Yan rafın üst bölümünde bulunan yumurtalık bölmesi, en sık kullandığınız atıştırmalıkları da yerleştirebilirsiniz. Dolabın içerisinde bulunan çekmeceli sistem ile tasarlanan bölmeyi, meyve ve sebzeler için ayırabilirsiniz. Böylece buzdolabında aradığınız ürünleri çok daha kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Altus AL 306 tezgah altı buzdolabı fiyatı ne kadar? 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön