21 / 05 / 2024

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan soğutuculara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan soğutuculara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

 Gıdalarınızı pratik yolla taze tutmak istiyor ve küçük ölçülere sahip buzdolabı mı arıyorsunuz? o zaman size bir teklifimiz var...  CarrefourSA Kart'a Özel %24 Tasarruf ederek sahip olabilirisiniz. Altus AL 306 tezgah altı buzdolabı fiyatı ne kadar?



Bütçe Dostu Altus AL 306 B Buzdolabı Fiyatları

Altus AL 306 B 114 lt buzdolabı fiyatı, ürünün sahip olduğu yetenekler baz alınarak belirlenir. Gelişmiş detaylarla tasarlanan Altus buzdolabının fiyatları, her bütçe için uygun fırsatlar sunar. Bütçenizi aşmadan istediğiniz veren büro tipi buzdolabı, aynı zamanda dayanıklı malzeme içeriği ile uzun yıllar ilk günkü kullanım performansını sunar. Siz de dar alanlarda pratik çareler üreten Altus AL 306 B 114 lt buzdolabı sahibi olabilir, taze gıdaları her an elinizin altında ulaşılır yapabilirsiniz. 

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour dan soğutuculara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

Altus Buzdolabı Fiyatları Nasıldır?

Buzdolabı seçimi yaparken önceden göz önünde bulundurduğunuz bazı noktalar işinizi kolaylaştırabilir. Özellikle ofis ve dar alanlarda kullanıma uygun tasarlanmıştır.  Altus AL 306 B 114 lt buzdolabı en ucuz fiyatları ile beklentilerinizi bütçenizi aşmadan karşılamanız için fırsat elde edebilirsiniz.

ALTUS AL 306 TEZGAH ALTI BUZDOLABI 27 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Altus AL 306 tezgah altı buzdolabı satış fiyatı:  4.899,00 TL yerine 3.699,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 27 Aralık 2022 tarihinde saat :01:25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.65 Türk Lirası, euro 19.85 Türk Lirası, altının gramı ise 1078 Türk Lirası değerinde.

Carrefour Bombaları ard arda patlatıyor! Oppo A16'ya yüzde 20 indirim... 26 Aralık fiyat listesi

Erdoğan'dan çiftçilere müjde! O ürünlerde indirime gidildi

Hepsi Burada'da hemen al sonra öde kampanyası! Vestfrost buzdolabında çılgın teklif! 26 Aralık fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön