04 / 05 / 2024

Carrefour Bombaları ard arda patlatıyor! Oppo A16'ya yüzde 20 indirim... 26 Aralık fiyat listesi

Carrefour Bombaları ard arda patlatıyor! Oppo A16'ya yüzde 20 indirim... 26 Aralık fiyat listesi

Telefonlarını yenilemek isteyen vatandaşlara özel Carrefour, Oppo A16 modellerinde CarrefourSA Kart'a Özel  %20 Tasarruf imkanu sunuyor. Peki  Oppo A16 fiyatı ne kadar? işte detaylar..



Carrefour, Oppo A16 modellerinde de 2023 öncesi tasarrufa gidiyor. Yeni yıla girmeden önce avantajları peşpeşe sıralayan ve sitesinde avantajları duyuran Carrefour, 2022'nin trend siteleri arasına yükseldi.


Çıktı ilk 2001 senesinden beri piyasada olan ve amiral gemilerini aratmayan özellikleri ile Oppo, son yıllarda yükselişe geçen isimler arasında yer alıyor. Çin menşeili marka dizayn ettiği telefonlar ile dikkatleri üzerinde çekti.
 
Yurt içi ve yurt dışında binlerce kişi kullanıcı tarafından tercih edilen marka, her geçriğimiz dönem daha çok kişiye ulaşıyor. Oppo A16 modeli fiyat performans ürünü  olarak üstün performans göstermesi ile öne çıkar. Oppo A16 64 GB (Oppo Türkiye Garantili) RAM ya da depolama konularında kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarır. Büyük ekrana,  üçlü kamera sistemine, yüksek pil kapasitesine ve artırılabilir depolamaya sahip olan model, kullanıcılarının gündelik yaşamlarına büyük katkı sağlar. Ayrıca minimal çizgileri  yansıttığı tasarımı ile de modern bir görünüm kazanır. Makul ücrete başarılı bir cihaz arayışı içindeyseniz Oppo A16 modeline göz atabilirsiniz.Peki Oppo A16 fiyatı ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön