18 / 05 / 2024

Carrefour Bombaları ard arda patlatıyor! Oppo A16'ya yüzde 20 indirim... 26 Aralık fiyat listesi

Carrefour Bombaları ard arda patlatıyor! Oppo A16'ya yüzde 20 indirim... 26 Aralık fiyat listesi

Telefonlarını yenilemek isteyen vatandaşlara özel Carrefour, Oppo A16 modellerinde CarrefourSA Kart'a Özel  %20 Tasarruf imkanu sunuyor. Peki  Oppo A16 fiyatı ne kadar? işte detaylar..



Oppo A16 Modelinin Faydaları

Yüksek batarya kapasitesi sayesinde günlük kullanımda uzun bir kullanım ömrü sunar. Ekran boyutu, dev ekrana sahip telefonlar kullanmaktan hoşlanan kişilere hitap eder. Parmak izi ve yüz tanıma sistemine sahiptir. Bir çok güvenlik önlemine sahip olması ile kullanıcılarına avantaj sunar. Üçlü kamera sistemi sayesinde başarılı fotoğraflar çekilmesini mümkün kılar.

Oppo A16 Donanım Detayları

Android işletim sistemine sahip olan cihazda MediaTek Helio G35 yonga seti bulunur. 4’ü 1.8 GHz ve 4’ü 2.3 GHz olmak üzere toplam 8 farklı çekirdek içerir.  Ana işlemcisi 2.3 GHz hızında olduğu için akıcı bir deneyim sunar. Cihazın grafik işlemcisi ise PowerVR GE8320’dir. Oyun performansını artıran grafik işlemci,  oyun oynamaktan hoşlanan kullanıcılara hitap eder. Oppo A16 64 GB bellek hafızasının 4 GB olması aracılığı ile aynı anda birden fazla programın  rahat bir şekilde çalıştırılmasına imkan sağlar. 64 GB dahili depolamaya sahip olmasının yanında 1 TB’a kadar artırılabilir kapasite ile beraber sunulur. Böylece hafıza kartı ile cihazda bulunan hacmi yükseltebilirsiniz.

Oppo A16 64 GB (Oppo Türkiye Garantili) pil konusunda da kullanıcılarını mutlu eder. 5000 mAh kapasiteli pili ile günlük kullanımlardada telefonla uzun zaman geçirmenizi sağlar.  Aynı zamanda USB Type-C girişine sahip olması da ürünü rakiplerinden ayırır. 

 

OPPO A16 CEP TELEFONU 26 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Oppo A16  satış fiyatı:  5.499,00 TL yerine 4.399,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 26 Aralık 2022 tarihinde saat :23:02'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.68 Türk Lirası, euro 19.77 Türk Lirası, altının gramı ise 1079 Türk Lirası değerinde.

Yok böyle fiyat! Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! 26 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan bomba indirim! Galaxy M12'lere Yüzde 18 tasarruf imkanı... İşte 26 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan damping! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirimi kaçırmayın... 26 Aralık fiyat listesi 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön