11 / 05 / 2024

Bu üniversite kamu personeli alımı yapıyor! 500 kişilik kadro için detaylar...

Bu üniversite kamu personeli alımı yapıyor! 500 kişilik kadro için detaylar...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı gerçekleştirecek. Sınav veya mülakat talep edilmeyecek ancak KPSS şartı aranacak. Toplamda 500 kişiye istihdam sağlanacak.



Bu üniversite kamu personeli alımı yapıyor! 500 kişilik kadro için detaylar...

Hangi pozisyonlar içim personel alınacak

Alınacak olan personeller bitirilen eğitim düzeyleri ile birlikte listelenmiştir. Liste:

  • Lise mezunu olanlar: Destek Personeli, Teknisyen ve Diğer Sağlık Personeli pozisyonlarına başvuru yapabilecek. Bu pozisyonlar için ayrılan kadro sayısı ise sıralı ile 194 destek personeli, 2 teknisyen ve 5 diğer sağlık personeli olarak açıklandı.

  • Ön lisans mezunu olanlar: Sağlık Teknikeri, Büro Personeli, Tekniker ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına başvuru yapabilecek. Bu pozisyonlar için ayrılan kadro sayısı ise sırası ile 94 sağlık teknikeri, 10 büro personeli, 2 tekniker ve 50 koruma ve güvenlik görevlisi olarak açıklandı. 

  • Lisan mezunu olanlar: Çocuk Gelişim mezunu, Büro Personeli, Sağlık Fizikçisi, Eczacı, Hemşire, Diyetisyen, Mühendis ve Veteriner Hekim pozisyonlarına başvuru yapabilecek. Bu pozisyonlar için ayrılan kadro sayısı sırası ile 1 çocuk gelişim mezunu, 15 büro personeli, 2 sağlık fizikçisi, 1 eczacı, 120 hemşire, 2 diyetisyen, 1 mühendis ve son olarak 1 veteriner hekim olarak açıklandı. 

KPSS şartı olmadan iş sahibi olmak mümkün! TYPO tam 450 kişi alacak!

Devlet Su İşleri personel alımında resmen son 5 gün! Sınavsız ve mülakatsız personel alımında bu tarihi aman kaçırmayın

Tam 14 şehirdeki huzurevlerine yüksek maaşlı personel alınacak! KPSS şartı yok!


Geri Dön