27 / 04 / 2024

İŞKUR açıkladı! İl Özel İdaresi 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapacak...

İŞKUR açıkladı! İl Özel İdaresi 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapacak...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu personel alımlarını hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son haberler şöyle; İl Özel İdaresi bünyesine 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu personel alımları ile ilgili olrak Kilis İl Özel İdaresi bünyesine yapılacağı kaydedildi. Mimar kadrosu için yapılacak alımların daimi olacağı ifadesi kullanıldı. Buna göre 29 Kasım 2023 tarihinde başlayan başvurular 6 Aralık 2023 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Kamuda kamu personeli olarak görev almak isteyenler için detaylar belirtildi. Buna göre, mimar kategorisi için yapılacak olan personel alımında adaylar 6 Aralık 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecekler. Başvurular için detaylar şu şekilde verildi.

Başvuru tarihleri: 29 Kasım 2023 – 06 Aralık 2023

Başvuru Adresi: Rüştü Zorlu Caddesi Öncüpınar Mahallesi Tibilevleri Yanı Çevre Yolu Üzeri No:1 Kilis

Telefon: 0348 813 99 69

Deneyim Süresi: Süresi 2 ay

İŞKUR açıkladı! İl Özel İdaresi 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapacak...

MÜRACAT ŞARTLARI 

Başvurmak isteyen adayların taşıması gereken bazı şartlar bulunmaktadır. usakgundem.com'da yer alan bilgilere göre; Başvuru için öncelikle KPSS 60 puan şartını taşıyabilmek gerekiyor. KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alındığının gösterilmesi gerekiyor. Bu süreçte müracaat koşulları aşağıda Başvuru İçin Gerekli Belgeler başlığı altında yer almaktadır. Kilis İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvurular yapılacaktır. Posta, elektronik posta vb. yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR

Yayımlanan ilanda başvuru şartlarının hazırlanması gereken evraklar arasında olduğu belirtilerek, şu şekilde müracaat koşulları duyuruldu:Başvurular en geç 6 Aralık 2023 Çarşamba gününe kadar yapılabilecek. Adaylar şartları taşımaları halinde istenilen evraklarla beraber başvurabilecek.

KAMU PERSONELİ KİMLERDİR?

Kamu personeli, kamu hizmetlerini yerine getiren genel kamu hizmet personeline verilen isimdir. Kamu personeli içerisinde memurların dışında  sözleşmeli personel de bulunur. Kamusal işlerin yürütülmesinde rol oynayan personel, atama veya seçilme yolu ile görev başındadır.

Bakan Işıkhan açıkladı! İŞKUR ile 2002'den bugüne 463 bin 270 engelli vatandaş işe yerleştirildi...

ŞKUR duyurdu! Türkiye genelinde 4.575 temizlik görevlisi alımı yapılacak... 

İŞKUR açıkladı! Zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapılacak...

İŞKUR açıkladı! KPSS'siz bekçi alımı yapılacak...


Geri Dön