27 / 04 / 2024

İŞKUR açıkladı! Zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapılacak...

İŞKUR açıkladı! Zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapılacak...

Geçtiğimiz aylarda belediyeler tarafından yapılan duyurular kapsamında, belediye başkanlıklarının değişik kadrolarda personel alımlarına devam ettiğini kaydedilmiştir. Bu kapsamda, yapılacak alımların ikamet şartı aranmaksızın zabıta memuru, itfaiye eri gibi pozisyonlar için yapıldığı bildirildi. İş



Yapılan açıklamaya göre, başvuruların 27 Kasım 2023 tarihinden itibaren alınmaya başlanacağı belirtilerek personel alımlarının detayları da kaydedildi. Bu pozisyonlara kimler Başvuru Yapabilir?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

- Türk Vatandaşı olmak

- Adayın, kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Buna göre Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde kaydedilen süreler geçse bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına çarptırılmamış olmak veya affa uğramamış olmak. Ayrıca devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmaması durumu.

- Erkek adaylar için askerlik durumu, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması.

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmaması ve adayın ilan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER

takvim.com.tr'de yer alan habere göre;  Adana  Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 01 Kasım 2023 Adana Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru alımı için yeni bir ilan yayımladı. Başvurular 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı 01 Kasım 2023  İzmir  Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru ve itfaiye eri alımı için yeni bir ilan verdi. Buna göre, başvurular 1 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ve bu iki önemli pozisyon için adaylar başvurularını yapabilecekler.

İstanbul Kadıköy Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 07 Aralık 2023 İstanbul Kadıköy Belediyesi, zabıta memuru alımı için 7 Aralık 2023 tarihinde başvuruları kabul edecek.

İŞKUR açıkladı! Zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapılacak...

Adana Seyhan Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 01.12.2023 Adana Seyhan Belediyesi, zabıta memuru alımı için 1 Aralık 2023 tarihinde başvuruları almaya başlayacak. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 08 Aralık 2023 Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, zabıta memuru alımı için 8 Aralık 2023 tarihinde başvuruları kabul edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 08 Aralık 2023 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru alımı için 8 Aralık 2023 tarihinde başvuruları almaya başlayacak. 

Konya Karatay Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 08 Aralık 2023 Konya Karatay Belediyesi, zabıta memuru alımı için 8 Aralık 2023 tarihinde başvuruları kabul edecek.

Konya Meram Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 08 Aralık 2023 Konya Meram Belediyesi, zabıta memuru alımı için 8 Aralık 2023 tarihinde başvuruları almaya başlayacak. 

Niğde Keçikalesi Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 14 Aralık 2023 Niğde Keçikalesi Belediyesi, zabıta memuru alımı için 14 Aralık 2023 tarihinde başvuruları kabul edecek. 

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyenler buraya! Başvuru tarihini kaçırmayın

O belediye zabıra memuru alıyor! Başvuru tarihlerini aman kaçırmayın: KPSS'den en az 70 puan alanlar dikkat!

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde zabıta memuru alımları başladı!  Kaçırmayın!


Geri Dön