29 / 04 / 2024

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde zabıta memuru alımları başladı!  Kaçırmayın!

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde zabıta memuru alımları başladı!  Kaçırmayın!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen pek çok kişi son yayımlanan iş ilanlarını araştırıyor. Paylaşılan son dakika bilgilerine göre, bu ilde zabıta memuru alımları başladı. Hemen bakın....



Özel sektörde çalışan pek çok kişi mevcut şartlardan rahatsız olduğu zaman çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ayrıca bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı yapabiliyor. Verilen detaylara göre, ayrıca bunun dışında büyükşehir belediyelerinin yapacağı memur alımları da arama motorlarında sık sık araştırıyor. 

Akşam'da yer alan habere göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Konya ili Karatay Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 70 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Konya ili Karatay Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 70 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağı belirtildi. Paylaşılan bilgilere göre, yayımlanan ilanlarda KPSS puanının dışında bazı şartlar da aranıyor.

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde zabıta memuru alımları başladı!  Kaçırmayın!

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI EKİM 2023

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 70 KPSS puanı ile 12 zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde açılan zabıta memuru alımı ilanında bazı mezuniyet şartlarının arandığı da kaydedildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın yayımladığı zabıta memuru alımı için en az 70 KPSS puanı istenirken, zabıta memuru ilanı için KPSS puanın dışında farklı bazı şartlar da arandığı da bildirildi.

KONYA İLİ KARATAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI İLANI EKİM 2023

Yine verilen bilgiye göre, Konya ili Karatay Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 70 KPSS puanı ile 10 adet zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca zabıta memuru ilanı için bazı mezuniyet şartlarının arandığı da belirtildi.

Bu iki ildeki zabıta memuru alımları ile ilgili aranan tüm şartlara belediyelerin resmi internet sitesinden ulaşmak mümkün. 

 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

TOKİ'den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!


Geri Dön