30 / 04 / 2024

Bu uygulama Google’ın tahtını sarsıyor! “ChatGPT” ile tanışın!

Bu uygulama Google’ın tahtını sarsıyor! “ChatGPT” ile tanışın!

Yapay zeka kullanılan çok yönlü uygulama “ChatGPT” Google’a rakip olmaya hazırlanıyor. Sohbet etmek, çeviri yapmak, problem çözmek gibi ilgi çekici özellikleri olan ChatGPT, nasıl bir uygulama? Başka neler yapıyor? 



Kullanıcılar arasında şimdiden popüler hale gelen ChatGPT uygulaması, Google’ın tahtını zorlayacak gibi görünüyor. ChatGPT,  çok yönlü bir yapay zeka uygulaması olarak farklı ve ilginç özellikleriyle dikkat çekiyor.

Kullanıcılarına sunduğu özellikler oldukça dikkat çekici. ChatGPT’nin neler yapabildiğine gelince; uygulama hem yapay zeka sayesinde sohbet amaçlı kullanılabilirken, matematik problemlerini çözme, çeviri yapma ve yazılımı gibi çok yönlü fonksiyonlarıyla ilgi çekiyor.

KULLANICILAR ŞİMDİDEN SEVDİ

Henüz görece yeni olan ChatGPT’yi kullanıcılar ise şimdiden sevmiş görünüyor. Dünyada hızla yayılan uygulama, henüz beta sürümünde olmasına rağmen, şu an sunduğu özellikler ile pek çok uygulamayı geride bıraktı.

Bu uygulama Google’ın tahtını sarsıyor! “ChatGPT” ile tanışın!

Yapay zeka teknolojisiyle neler yapılabileceğini görme imkanı veren ChatGPT,  kısa sürede Google’a rakip olarak tahtını sallayacağa benziyor.

DİL DE ÖĞRETİYOR, PROBLEM DE ÇÖZÜYOR

Uygulamanın sunduğu farklı özelliklerden biri de meslek gruplarına yönelik olanlar…  Çeşitli meslek grupları için faydalı özellikler barındıran ChatGPT, OpenAI tarafından üretilmiş olan yapay zeka modeli, dil öğrenme, yazılım geliştirme, veri analizi, yazı yazma ve okuma, matematik problemlerini çözme gibi çeşitli ilgi çekici özellikler barındırıyor.


Geri Dön