27 / 04 / 2024

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 



Kocaeli'nin Darıca İlçesinde kendi haline terk edilmiş 31 villa kaderine terk edilmiş. Bölgede yaşayanlar vilların neden inşaat halinde kaldığını merak ederken FETÖ'ye ait olduğu iddiaları gündeme geldi.

SIR DOLU 31 VİLLA!

Darıca’da Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Mevkii’nde denize cephe tepe üzerine kurulu olan ve yaklaşık 28 yıldır kaba inşaat halinde bulunan 31 lüks villanın FETÖ'ye ait olduğu söylentileri internette yayılmaya başladı. 

Merak uyandıran bu villalar  Resort Yelkenkaya Projesi'nde 13 bin metrekarelik alana sahip arsaya, 21 villa yerine 31 villa yapınca inşaat çalışmaları imar mevzuatına uyulmadığı gerekçesiyle inşaat çalışmalarına 28 yıl öne son verildi.

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Kocaelibarış Gazetesi'nde yer alan habere göre; İnşaat halindeki 31 villa harabeye dönerken, alkol ve uyarıcı madde kullananların da uğrak yeri olmuş durumda. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, bölgenin temizlenmesi ve hazine arazi olan kısmının halka açılmasını istiyor.

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

İMARLA İLGİLİ SORUNU YOK

Söz konusu villalar ile ilgili bildiklerini anlatan mahalle sakini Furkan Bölük, "20 yıldan aşkın süredir villalar var. Burada çok fazla alkol, uyuşturucu gibi madde kullanımı oluyor.

Alkol içip arabasıyla denize uçanlar da oluyor. Bazı intihar olayları da burada geliştiğini duyuyoruz. Emniyet güçlerimiz ne kadar önlem alsa da yeterli olmadığını düşünüyorum. Buranın derhal temizlenmesini, halka açılmasını istiyoruz.

Mahalleli olarak biz villaların FETÖ'ya ait olmadığını düşünüyoruz, öyle olmadığını da duyduk. Villaların kime ait olduğuna dair fikrimiz yok. Villaların deprem öncesi yapı olduğu için imarla alakalı problemin olduğunu biliyoruz. Villalarla alakalı adli sürecin devam ettiğini biliyoruz" dedi.

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Geri Dön