29 / 04 / 2024

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

Döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte emtia fiyatları yükselmeye başladı. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yaparken gümüşün ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselişe geçecek?



Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu,  bu sene yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının gümüş olacağını söyledi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? 

BU YIL YATIRIMCISINA EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACI GÜMÜŞ OLACAK!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu,Emtiada bu yılın sürpriz koşucusunun gümüş olabileceğini söyledi.

Gümüşün yatırımcısına kazandıracağını ''ancak koşullu olarak…'' diyen Mutlu şu ifadeleri kullandı: '' Belki gümüş altından ayrılıp kazanç ürünü olabilir. Şöyle anlatayım; iki şeye bakmalı…

1) Güneş enerjisi yatırımlarını takip etmek gerekiyor. Özellikle Almanya ve Çin’in… Bu, gümüş fiyatlarını etkiler.

2) Hurda gümüş dönüşümüne bakmak gerekiyor. Gümüş üretimi değil, piyasada el değiştiren gümüş yani... Geçtiğimiz yıl fiyatların artmasını engelleyen tek şey, hurda gümüş olmuştu’’ dedi.

Bazı uzmanlara göre gümüş fiyatlarının yıl sonuna kadar 25 lira, seviyelerine yükselmesi bekleniyor. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 3 Ağustos 2023 gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları.

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI KAÇ TL? 3 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

3 Ağustos gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş alış satış fiyatları kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Gümüşün ons fiyatı bugün 23,54 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 20,25 lira, satış fiyatı ise 20,818 liradan satılıyor.

Gram altın bugün Kapalıçarşı'da saat 12:52 itibariyle  1699 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 2775 liradan işlem görüyor.

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön