28 / 04 / 2024

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

Enflasyonun her geçen ay yükselmesi ile döviz kurlarındaki hareket artmaya başladı. Dolar 27 liraya kadar yükselirken euro/TL kuru 30 lira oldu. Gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte doların geleceği rakam.



Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar/TL bugün gne değer artışları ile başlarken yatırımcılar doların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  Doların geleceği rakam belli oldu.

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

DOLARIN GELECEĞİ RAKAM BELLİ OLDU!

Dolar ile ilgili yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan uzun bir zaman sonra dolar yorumu geldi. Seçimlerin ardından önce  23 lira ardından 27 lirayı aşan dolar için yeni bir yorumda bulunan Özgür Demirtaş hedrkes, şaşırtacak rakamı duyurdu. 

Özgür Demirtaş, ‘ dolar kurunun yavaş yavaş artırılmasının doğru olmadığını, bu şartlarda yabancı yatırımcının ülkeye gelmeyeceği’ değerlelendirmesini yaptı. 

Doların en düşük 25 lira seviyelerinde olması gerektiğini belirten Demirtaş, şunları dedi: “İhracatçının biraz rahatlaması gerekiyor, hele ki temmuz ayında asgari ücrete zam sonrası doların 28 lira seviyelerine gelmesi gerekir.'' dedi.

3 Ağustos 2023 dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lira? bugün dolar kaç lira? Dolar/TL kaç TL? Dolar bugün kaç lira oldu? 3 Ağustos 2023 dolar/TL kuru...

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

DOLAR/TL KURU BUGÜN NE KADAR? 3 AĞUSTOS 2023 DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA? CANLI DOLAR/TL KURU ALIŞ SATIŞ FİYATI

3 Ağustos 2023 canlı dolar/TL kuru, milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 27,009 lira, satış fiyatı 27,234 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 29,459 lira, satış fiyatı 29,617 lira, euro dolar paritesi 1,0932 bandında hareket ediyor. 

Dolar/TL kuru  dün kapanışı 29,968 liradan yaptı. Dolar endeksi bugün 102,555 bandında hareket ediyor.

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan dolar serbest bırakılsın çağırısı!

Merkez Bankası açıkladı! Doların yıl sonunda o seviyeyi görecek! Taş üstünde taş kalmayacak

Geri Dön