01 / 05 / 2024

Doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu! Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak

Doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu! Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak

Dolar/TL kuru yükseliyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu merak ederken doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu. Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak...



Dolar/TL kuru 32,53 TL seviyesinde işlem görüyor. Dolar alıp satmak isteyenler, yatırımcılar, dolar borcu olanlar son dakika dolar/TL kurunu takip ediyor.Milyonların merak ettiği ortak soru ise ''dolar ne kadar olacak?'' sorusu. Ekonomist Devrim Akyıl, dolar yatırımcılarını uyararak doların 6 ay sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Akyıl, öyle bir rakam açıkladı ki, dolarını bozan bin pişman olacak.

DOLAR HIZLA DEĞER KAZANDI!

İran ve İsrail arasında yaşanan gerginlik küresel piyasalarda doların hızla değer kazanmasını sağladı. Bu kapsamda yatırımcılar ünlü ekonomistlerin dolar tahminlerini yakından takip etmeye başladı. Ekonomist Devrim Akyıl'dan beklenen dolar yorumu geldi. Akyıl, özellikle dolar borcu olanlara seslenlerek doların 6 ay sonra rekor kıracağını açıkladı. 

Doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu! Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak

DOLAR 6 AY SONRA NE KADAR OLACAK? DOLAR NE OLUR?

Ekonomist Devrim Akyıl katıldığı Youtube programında dolar kuru ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Dolar için 6 ay sonrasını işaret eden Akyıl, doların şuan ki değerinden üç katına çıkabileceğini belirtti. 

Akyıl doların 6 ay sonra 3 katına yükseleceğini şu kelimelerle açıkladı: ''O zamanla en büyük benzerlik kur çıpalı bir sistem uyguluyorduk. Aynen şu an da yaptığımız gibi dolarında yıl sonu kaç lira olacağı belliydi. Sonra 2001 Şubat Anayasa fırlatma krizi diye uydurulan aslında IMF programının başarısızlığı ile birçok bankanın batış dönemini gördük.'' dedi. 

Bundan dolayı bir an önce bazı hamlelerin yapılması gerektiğine dikkat çeken Akyıl,''bu hafta IMF görüşmeleri kilit. Canlanma olmazsa 6 ay sonra tıpkı o programdaki gibi patlarız. 50-60 liralık dolar kuru bizi kurtarmaz 100 liralık dolar kurunu konuşuruz. O dönemki gibi dolar 3 katına çıkar." dedi.

18 NİSAN 2024 DOLAR/TL KURU SON DAKİKA!

Son dakika dolar/TL kuru ekonomi gündeminde yer alıyor. Dolar/TL kuru saat 16:37 itibaiyle alış fiyatı 32,41 TL, satış fiyatı ise 32,53 TL. 

Dolar ve euro yatırımcıları dikkat! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları

'Kesme altın satılmayacak' iddiasına İslam Memiş'ten ilk ve son açıklama geldi! Altın almak isteyenler dikkat!

Geri Dön